Οργή Σημίτη για δημοσίευμα: Θα έχει τον λόγο η δικαιοσύνη…

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News με τίτλο: “Βάζουν στο κάδρο τον Σημίτη”, ο πρώην πρωθυπουργός σε γραπτή ανακοίνωσή του τονίζει ότι: “εφεξής θα προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον οποιουδήποτε, ο οποίος υπό τον μανδύα μιας δήθεν “αντικειμενικής πληροφόρησης” επιχειρεί στην πραγματικότητα τη συκοφάντησή του”.

Σύμφωνα με τη Real News εστάλη στη Βουλή δικογραφία για την ανάμειξη του Γιάννου Παπαντωνίου στις προμήθειες των φρεγατών και του C4i. Επίσης, πάντα κατά το δημοσίευμα υπάρχει κατάθεση για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, στην οποία διατυπώνεται ο ισχυρισμός: “Xάσαμε τη συμφωνία γιατί εμείς στοχεύσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν κατευθείαν στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρωθυπουργό”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Σημίτη: “Ο Μ. Ζοσεράν, που ισχυρίσθηκε προ του 2006, ότι ο κ. Σημίτης εμπλέκεται στην προμήθεια του SAIC έχει καταδικαστεί ήδη από τα γαλλικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι δύο γαλλικές εφημερίδες, που αναδημοσίευσαν τις δηλώσεις του, καταδικάστηκαν επίσης. Οι διάφοροι ισχυρισμοί του αποδείχθηκαν ψευδείς. Έχει τιμωρηθεί ακόμη για άλλες παρανομίες με ποινή φυλάκισης, την οποία και εξέτισε. Βεβαίως, προ πολλού είχε απολυθεί και από την εταιρεία Thales στην οποία ήταν σημαίνον στέλεχος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προειδοποιεί για προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών του ο Σημίτης

Σημίτης για Μητσοτάκη: Ρεαλιστής, ανθεκτικός και ξεχωριστή κουλτούρα

Κώστας Σημίτης: Οι αρχηγοί ανήκουν στο παρελθόν