Σπίρτζης για αντιπολίτευση: “Η κυβερνητική συνοχή δεν κινδυνεύει, αλλά θωρακίζεται”

Σπίρτζης

Η κυβερνητική συνοχή όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά θωρακίζεται κάθε μέρα, τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Όπως τονίζει ο κ. Σπίρτζης, «τις περισσότερες φορές που καταγγέλλει η αντιπολίτευση, αναφερόμαστε είτε σε γελοιότητες είτε σε στημένες επικοινωνιακές ιστορίες. Τα γνωστά fake news των επικοινωνιακών επιτελείων που, ιδιαίτερα σήμερα, θέλουν να καλύψουν τις καθημερινές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν την αντιπολίτευση και τα στελέχη της».

Ο υπουργός Υποδομών αναφέρθηκε και στο θέμα των πλημμυρών στη δυτική Αττική, τονίζοντας ότι «κοροϊδεύει και λαϊκίζει» όποιος αναζητά ευθύνες στην περιφερειάρχη και τη δήμαρχο, όταν έχουμε τέτοια γεγονότα. Παρουσίασε, επίσης, στοιχεία για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Αναφέρθηκε επιπλέον στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα, ενώ σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Υπουργείου είναι να «κλείσουν οι μπάρες τέλη Δεκεμβρίου».

Ο κ. Σπίρτζης μίλησε και για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς λέγοντας χαρακτηριστικά «Εύχομαι να έχουν επικρατήσει οι αντιλήψεις που είναι υπέρ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος πριν πάει στη Βουλή: «Θερμά παρακαλώ να μεταδώσετε τη συζήτηση»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πόλεμος» σήμερα στη Βουλή – Ποια ερωτήματα θα θέσει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

ΑΚΟΜΑ: Βόμβες Παναγούλη για Σαουδική Αραβία: «Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα!»