Σφοδρές αντιδράσεις στην Κολομβία για το «φεστιβάλ του σεξ» (pics)

Με απέλαση προειδοποιούν οι αρχές τις Κολομβίας τους τουρίστες που πρόκειται να ταξιδέψουν στο νησί για να κάνουν «διακοπές για σεξ».

Κι όμως «το φεστιβάλ του σεξ» είναι μία οργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο σε νησί της Κολομβίας με αποτέλεσμα χιλιάδες ξένοι να επισκέπτονται το νησί μόνο και μόνο γι΄αυτόν τον λόγο.

Για να πάρει κανείς μέρος στις «διακοπές με το ατελείωτο σεξ» θα πρέπει να πληρώσει μέχρι και 1.100 δολάρια για να απολαύσει ένα τριήμερο με πολλές ανέσεις στο νησί της Κολομβίας.

Τις διακοπές έχει αναλάβει η εταιρία Good Girls, η οποία όπως αναφέρει στην σελίδα της, οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στην πραγματικότητα όλα όσα μέχρι πρότινος σκέφτονταν με την φαντασία τους.

Στο ταξίδι συμπεριλαμβάνονται ομαδικά όργια, συνοδοί πολυτελείας και φυσικά σαμπάνια, φαγητό και διάφορα πάρτι.

Με την ιδέα του ταξιδιού δεν φαίνεται όμως να συμφωνεί η αστυνομία της Κολομβίας, η οποία έχει στόχο να αποτρέψει τους διοργανωτές από το να κάνουν αυτό το πάρτι.

Με σύμφωνο τον Δήμαρχο, ο οποίος θεωρεί πως κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο, καθώς η Κολομβία δεν θέλει να βγάλει προς τα έξω αυτό το «πρόσωπο» του τουρισμού, η αστυνομία απειλεί πως θα συλλάβει όσους πάρουν μέρος στο πάρτι και θα τους απελάσει αμέσως από την χώρα.

Σύμφωνα με την Mirror, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ουπουργός Εσωτερικών της χώρας ανέφερε πως δεν θα χορηγήσει την επίσημη άδεια που χρειάζεται η εταιρία για την διοργάνωση των διακοπών, ενώ ιερείς της τοπικής κοινότητας έχουν εκφράσει τα παράπονά τους στον Πάπα, καλώντας τον να πάρει θέση.

Διαβάστε επίσης: Κίνα: Ημέρα των Εργένηδων το Σάββατο -Θα αποσταλούν 1,5 δισ. δώρα