“Φωτιά” στο διαδίκτυο για τα ερωτικά βίντεο της Μαρκλ – Χαμός και στην Ελλάδα!

Μέγκαν Μαρκλ

Μετά και την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ πήραν φωτιά οι αναζητήσεις για ερωτικά της βίντεο.

Μέγκαν Μαρκλ02

Οι θαυμαστές της Μαρκλ δεν ενδιαφέρονται τόσο για το φιλανθρωπικό της έργο ή τα όσα έχει να πει για τον πρίγκιπα Χάρι και την πρόταση γάμου. Αντίθετα, όπως αποκαλύπτει το Pornhub, οι αναζητήσεις ερωτικού περιεχομένου για τη νέα… πριγκίπισσα πήραν φωτιά από τη Δευτέρα.

Μέγκαν Μαρκλ03

Μετά από ανάλυση των δεδομένων που πραγματοποίησε το Pornhub, παρουσιάστηκε αύξηση των αναζητήσεων κατά 2.208% για την ηθοποιό τη Δευτέρα. Σε άρθρο στο blog του Pornhub υποστηρίζουν πως οι χρήστες τους τείνουν να ψάχνουν για διάσημους όταν γίνονται πρωτοσέλιδα.

Μέγκαν Μαρκλ04

«Έριξαν» το ίντερνετ
Οι αναζητήσεις με το όνομα της Αμερικανίδας ηθοποιού μάλιστα είχαν σημειώσει αύξηση 1.430% τον Νοέμβριο του 2016. Όταν δηλαδή αποκαλύφθηκε ότι είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ05

Ο μεγαλύτερος αριθμός αναζητήσεων ήταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Από τη λίστα και μάλιστα στη 12η θέση δεν έλειψε η Ελλάδα. Αυτοί που έψαχναν περισσότερο για τη μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Χάρι ήταν περισσότερο άντρες παρά γυναίκες.

Μέγκαν Μαρκλ06

Βέβαια η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε γυρίσει ποτέ ερωτικές ταινίες. Αλλά οι ερωτικές της σκηνές στο Suits ταγκάρονται με ετικέτες ερωτικού περιεχομένου για να διευκολύνουν τους θαυμαστές της να τις βρουν.

Την άνοιξη του 2018 ο γάμος
Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτούν τον Μάιο στο Windsor Caste, με τη Meghan Markle να πρέπει να βαπτιστεί πριν τον βασιλικό γάμο.

Η Meghan Markle θα υποβάλει αίτηση για να αποκτήσει τη βρετανική υπηκοότητα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor Castle τον Μάιο. Θα βαφτιστεί στην εκκλησία της Αγγλίας πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το ζευγάρι σημειώνει πως ο γάμος τους θα είναι διασκεδαστικός και αστείος για να ταιριάζει με τις προσωπικότητές τους. Ο λογαριασμός θα πάει στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο και όχι στους γονείς της Meghan Markle. Η ίδια όμως και ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι υπεύθυνοι για τις ετοιμασίες.

Meghan Markle και πρίγκιπας Χάρι θα αναλάβουν τα πρώτα τους κοινά βασιλικά καθήκοντα την Παρασκευή στο Νότιγχαμ. Θα συναντήσουν ομάδες που εργάζονται για το AIDS και νέους. Η ηθοποιός θα ξεκινήσει μια έντονη εξαμηνιαία περιοδεία στη Βρετανία για να γνωρίσει τη νέα της χώρα. Η Τερέζα Μέι στο μεταξύ υπερασπίστηκε την απόφασή της να μη χορηγήσει εθνική αργία τη μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: Mirror

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενθουσιασμός στο ζεύγος Ομπάμα για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κορίτσια κλάψτε! Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε τη Μέγκαν Μαρκλ

ΑΚΟΜΑ: Τα συγχαρητήρια Ουίλιαμ και Κέιτ για τον αρραβώνα του Χάρι – Κι άλλη ανακοίνωση! (pic)