Χαμός στο Nomads – Αιχμές για στημένη ψηφοφορία (videos)

nomads_

Στο αγώνισμα ασυλίας του Nomads οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο η ομάδα της Φωτιάς ήταν εκείνη που κέρδισε, στέλνοντας τους Ωκεανούς στο συμβούλιο για να βγάλουν τον πρώτο μονομάχο.

Μιχάλης Ζαμπίδης

Από την ψηφοφορία των παικτών πρώτος μονομάχος βγήκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Αναλυτικά οι ψήφοι των παικτών:

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Πίντζης
Μάνος Πίντζης – Μιχάλης Ζαμπίδης
Δήμητρα Φραντζή – Γιώργος Κατσινόπουλος
Λευτέρης Παρασκευάς – Μιχάλης Ζαμπίδης
Γιώργος Κατσινόπουλος – Μάνος Πίντζης
Βασιλική Μιλλούση – Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξαφνιάστηκε με τις ψήφους των συμπαικτών του κι εξέφρασε ανοιχτά τις σκέψεις του, ότι στο μυαλό του αυτές οι ψήφοι μπορεί να είναι τυχαίες, αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα συνεννόησης. Εξάλλου η ψήφος της Δήμητρας Φραντζή στον Γιώργο Κατσινόπουλο με την αιτιολογία ότι δεν πλένει τα ρούχα του ήταν κάτι που παραξένεψε.

«Ξαφνιάστηκα. Είναι λογικό να αρχίσει η μεθοδικότητα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά σε αυτά που είπε ο Λευτέρης, άκουσα τα μισά. Έχουμε πει από την αρχή ότι ο διάλογος είναι το καλύτερο μέσο για επικοινωνία. Οπότε να επικοινωνήσουμε γιατί κι εγώ αντίστοιχα έχω κάποια πραγματάκια τα οποία δεν μετέφερα. Λογική βλέπω την επικοινωνία των παιδιών ώστε να είμαι μονομάχος τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει επικοινωνία πίσω από όλο αυτό ή αν είναι τυχαίο. Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά μπορεί και να μην είναι. Και τα δύο σενάρια είναι λογικά στο μυαλό μου. Αλλά είναι οκ, προχωράμε» είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, προκαλώντας την αντίδραση του Μάνου Πίντζη ο οποίος είπε πως κάτι τέτοιο φεύγει από τη λογική της ομάδας κι έβαλε τα ερωτηματικά του μήπως κι ο ίδιος θα έπρεπε να θεωρήσει ότι οι ψήφοι που πήρε στη δική του προηγούμενη ψηφοφορία ίσως ήταν προσυνεννοημένες.

Δείτε τα βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελέτη για ΣΚΑΪ: «Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει και η Δικαιοσύνη» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρελές αλλαγές στο Survivor 2 – Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα!

ΑΚΟΜΑ: Αφήνει ανοιχτές πόρτες η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είτε στον Alpha είτε κάπου αλλού…»