Έτσι θα γίνει το μεγάλο «μπαμ» στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση Μιραλάς για τον Ολυμπιακό και στις επόμενες ημέρες θα κριθούν όλα, σχετικά με το αν θα γυρίσει τον Γενάρη στο Λιμάνι, το οποίο και αποτελεί επιθυμία του ίδιου. Πίσω από αυτό το deal, όμως, υπάρχει χοντρό παρασκήνιο και σε αυτό έχει ρόλο πρωταγωνιστεί ένας άλλος πρώην ερυθρόλευκος, ο Μάρκο Σίλβα.

Το πρόσφατο φλερτ, λοιπόν, του Πορτογάλου κόουτς με την Εβερτον είχε την υπογραφή του Κριστόφ Eνροτό, του μάνατζερ του Μιραλάς, ο οποίος και έχει άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Έβερτον και ήταν αυτός που τον έπεισε για τον Σίλβα, μεσολαβώντας και αναλαμβάνοντας να τελειώσει τη δουλειά.

Η συμφωνία δεν προχώρησε, αλλά δεν… κάηκε κιόλας. Ακόμη και τώρα, η παρουσία του Αλαρντάις στον πάγκο της Εβερτον φαίνεται… διαδικαστική, αφού η καψούρα για τον Σίλβα είναι τεράστια στον αγγλικό σύλλογο, ενώ και ο ίδιος ο Σίλβα θέλει να πάει, λέγοντας -μέσω περιβάλλοντος- πως είναι πιθανό να το κάνει το καλοκαίρι, όταν και σίγουρα θα φύγει από τη Γουότφορντ.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των παράπλευρων εξυπηρετήσεων εντάσσεται και ο Μιραλάς. Η «πλάτη», δηλαδή, που δεν μπήκε από την Έβερτον το καλοκαίρι σε δεδομένη συμφωνία (με τεράστια μείωση αποδοχών) του Βέλγου με τον Ολυμπιακό, θα επιδιωχθεί -εκ μέρους του Eνροτό, ο οποίος φυσικά και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ακόμη με τον Ολυμπιακό- να μπει τώρα και να έρθει τελικά ο παίκτης στο Λιμάνι, έστω και τον Γενάρη.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του sportdog.gr, αυτό δεν θα γίνει με αγορά, αφού η προοπτική Σίλβα, ίσως αλλάξει και το στάτους του Μιραλάς στο «Γκούντισον Παρκ» από το καλοκαίρι και μετά. Το ζητούμενο, όμως, του Βέλγου είναι να παίξει ως τότε προκειμένου να πάει (100%) στο Μουντιάλ. Οπότε ένας δανεισμός (με option αγοράς το καλοκαίρι) ίσως πλέον -στο πλαίσιο όλων αυτών που διαβάσατε παραπάνω- να είναι πιο εφικτός.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο Μιραλάς το έχει πάρει (πέραν του μάνατζερ του) ξανά πάνω του και πρόσφατα μάλιστα ενημέρωσε ανθρώπους του στην Ελλάδα, πως θα ζητήσει ο ίδιος ραντεβού με τους διοικούντες λέγοντας πως από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ούτε από τον Αλαρντάις να του επιτρέψουν να πάει κάπου όπου και θα παίζει, δηλαδή στον Ολυμπιακό!

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιο διπλό του Πανιωνίου μέσα στη Λεωφόρο

Με αφαίρεση 3 βαθμών απειλείται άμεσα ο Παναθηναϊκός

Μόσχα: Αυτή είναι η κλήρωση του Μουντιάλ – Όλοι οι όμιλοι