Απόλυτο ξεκατίνιασμα στο Nomads – Μαυρίδης, Αποστολία και Κατσινόπουλος πρωταγωνιστούν (video)

Γιώργος Μαυρίδης

Χειρότερες από ποτέ είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών του Nomads τις τελευταίες μέρες.

Η προσέγγιση που προσπάθησαν να κάνουν η Αποστολία Ζώη και ο Λευτέρης Παρασκευάς στον Γιώργο Κατσινόπουλο απορρίφθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ ακολούθησε ένα παραλήρημα του παίκτη:

«Της Βάσως Μιλλούση της έδωσα την ευκαιρία να καθίσει δίπλα μου μετά από ότι περάσαμε. Μπορώ να της δώσω μια ευκαιρία.

Δεν δέχτηκα την προσέγγιση της Αποστολίας Ζώη, αυτόν τον υποχθόνιο τρόπο προσέγγισης. Ήρθε δίπλα μου και αυτή και ο Λευτέρης Παρασκευάς, όταν τόσο καιρό βάλλονται εναντίον μου, λέγοντας πως «επιτέλους σε βρήκαμε μόνο».

Το ποιος θα κάτσει δεξιά και αριστερά μου να συζητήσει και το χρονικό διάστημα που θα γίνει αυτό θα το επιλέξω εγώ.

Η λέξη συγγνώμη είναι πολύ βαριά λέξη στο λεξιλόγιό μου. Προτιμώ να μην χρειάζεται κάποιος να τη χρησιμοποιήσει κι όταν τη χρησιμοποιεί να έχει ένα ιδιαίτερο βάρος. Δεν θέλω να συζητήσω κάτι άλλο».

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις και δεν περνάω καθόλου καλά στην παραλία», δήλωσε η Αποστολία Ζώη και ακολούθησαν οι δηλώσεις-δηλητήριο που έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης:

«Πέρασα πολύ δύσκολες εβδομάδες και ήμουν μόνος μου στην αρχή και απλά ακούω πόσο δύσκολες είναι οι τελευταίες 4-5 μέρες για την Αποστολία.

Ήρθε ο Οροκλός με τον Αλεξάνδρου, αδιάφορο μου είναι. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο Δημήτρης, πιστεύω κι εγώ και ο Νίκος ξέρουμε καλά ποιος είναι ο Δημήτρης. Κι εγώ την ησυχία μου θέλω και να παίξω στο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε η Ανθή Βούλγαρη στην TV – Δύο μήνες μετά την επέμβαση στο κεφάλι (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα «πήρε» η Κατερίνα Καινούργιου για το δημοσίευμα με το κύκλωμα κοκαΐνης! (video)

ΑΚΟΜΑ: H Χριστίνα Στεφανίδη διαθέτει κορμί που… κολάζει (Εικόνες)