Δημήτρης Καμμένος για Σκόπια: “Δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα στα εθνικά”

Καμμένος

Ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αποδεχθούν «οποιαδήποτε ονομασία για το κατασκευασμένο κράτος των Σκοπίων με προσδιορισμό με τον όρο Μακεδονία».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως αν και έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν με αποτέλεσμα να υπάρξει αναγνώριση της ΠΓΔΜ από χώρες που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες «το ποτάμι γυρίζει γιατί η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι ως κράτος μέλος του ευρώ. Έχουμε το ισχυρό χαρτί. Αυτό το κρατίδιο είναι έτοιμο να πει ναι σε όλα γιατί δεν έχει μέλλον εκτός ΝΑΤΟ. Είναι η ευκαιρία μας, δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να επιβάλουμε το δίκαιο όχι το δίκαιο του ισχυρού. Δεν θέλουμε να προσαρτήσουμε κανέναν, θέλουμε την ησυχία μας, αλλά δεν θα αφήσουμε κανένα να μας πατάει τον κάλο».

Στην παρατήρηση ότι μπορεί να ζητήσουν οι μεγάλες δυνάμεις να κλείσουν το θέμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα σε εθνικά ζητήματα».

«Εμένα αν κάποιος με εκβίαζε και μου έλεγε ή το ψηφίζεις ή φεύγεις εγώ θα έφευγα», συμπλήρωσε.

«Έχω διαφωνήσει και με τους 53 και με όσους όσους θέλουν διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και διασαλεύουν την τάξη στη χώρα. Κατανοώ τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα υπήρχαν ούτε 53 ούτε τίποτα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Όλοι έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν μέχρι του σημείου να μην κινδυνεύει η πατρίδα η σημαία και τα παιδιά μου», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση από το Ποτάμι: «Αναμένουμε την ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης για την ονομασία της ΠΓΔΜ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Πάγκαλος επαναφέρει την πρότασή του για Μακεδονική Δημοκρατία των Σκοπίων – Τι αποκαλύπτει για τον Κοτζιά

ΑΚΟΜΑ: Έξω από τα δόντια ο Βασίλης Λεβέντης: «O Ρουβίκωνας είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ»