Εκτός ελέγχου Τούρκος βουλευτής: “Ο Καμμένος θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει” (pic)

Πάνος Καμμένος

Φοβερή λεκτική πρόκληση από τον Τούρκο βουλευτή, τον γνωστό πλέον Οζτούρκ Γιλμάζ, που δεν δίστασε να απειλήσει ακόμα και τον ίδιο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Καμμένος02

Μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Γιλμάζ ξέφυγε εντελώς λέγοντας ότι όταν το κόμμα του έρθει στην εξουσία θα αποκαλύψει τα ονόματα 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο που ανήκουν στην Τουρκία!

Είπε και το εξής όμως: «Η Ελλάδα ας μην δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας με το να κατέχει τα δικά μας εδάφη εκεί. Ο Έλληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν στα δικά μας νησιά μπάρμπεκιου και να κουνάνε το δάχτυλο στην Τουρκία».

«Όταν το CHP έρθει στην εξουσία, θα αποκαλύψουμε ένα-ένα τα τουρκικά ονόματα 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, που ανήκουν στην Τουρκία και θα το διακηρύξουμε σε όλο τον κόσμο», δήλωσε επίσης ο Γιλμάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τις αναταραχές – Στις κάλπες σήμερα η περιφέρεια της Καταλονίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καινούργιο… σόου από τη Ζωή – Στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σήμερα η Κωνσταντοπούλου

ΑΚΟΜΑ: Σταθάκης: «H πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη από πλειστηριασμούς» (video)