Επίθεση Μπογδάνου σε Μποφίλιου: Γνήσια επίγονος αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης – Να διοριστεί άμεσα!

Σε συνέντευξη που έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στην Εφημερίδα των Συντακτών μιλάει -μεταξύ άλλων- για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Χρυσή Αυγή και λέγοντας ότι είναι… Τροτκίστρια. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως εξοργίστηκε από αυτές τις αναφορές και «επιτέθηκε» στην τραγουδίστρια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

«Μποφίλιου: Η γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!», έγραψε σε μια ανάρτηση του και συνέχισε, «συμφωνώ με τη Μποφίλιου σε ένα πράγμα: την απόρριψη και την καταδίκη του ναζισμού. Κατά τα άλλα, η συνέντευξή της είναι μνημείο μεταπολιτευτικής σκέψης αριστερού κουλτουροβολεψιματία – και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ.

Το σχόλιο περί Μποφίλιου αφορά την ιδεολογία ως μάρκετινγκ. Δεν κάνει στρατευμένη τέχνη (τα τραγούδια της δεν είναι πολιτικά), αλλά self-branding ως κομμάτι του business model της με κοινά στόχους αριστερά και όχι. Μου λένε ότι έχει τίμια ψυχή. Θα φανεί απ´το αν θα γίνει Τσακνής», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Νότη Σφακιανάκη στους «Ράδιο Αρβύλα» (video)

Εικόνα σοκ! Με τσιρότα και μώλωπες ο Γιώργος Λιάγκας – Τι συνέβη

Τρελό κράξιμο στους «Ράδιο Αρβύλα» για τον Νότη Σφακιανάκη (Βίντεο)