Θανατηφόρο τροχαίο στo Μεσολόγγι – Όχημα παρέσυρε ψαρά και έπεσε στη θάλασσα

Tραγωδία στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στον δρόμο προς Τουρλίδα όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα. Ι.Χ. όχημα παρέσυρε έναν ψαρά και εν συνεχεία κατέληξε στη θάλασσα. Νεκρός ανασύρθηκε ο 30χρονος μεσολογγίτης οδηγός ενώ ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής ψαράς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ , Λιμενικό και πυροσβεστική. Δύτης ανέσυρε από τη θάλασσα τη σορό του οδηγού. Παράλληλα ο τραυματίας ψαράς ανασύρθηκε επίσης από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου αρχικά και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, σύμφωνα με το onairnews.gr.

Ως «το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» χαρακτηρίζει το συμβάν messolonghinews.blogspot.gr εξαιτίας της συνήθειας ερασιτεχνών ψαράδων να αλιεύουν στις άκρες του δρόμου.

Δυστυχώς, στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο, η θάλασσα έχει μεγάλο βάθος, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός, παρά τις προσπάθειες που φαίνεται ότι έκανε, να μην καταφέρει να βγει από το όχημα και έτσι βρήκε φριχτό θάνατο. Σημειώνεται ότι στο σημείο της πτώσης παρά το μεγάλο βάθος της θάλασσας δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλλιάνος: Έρχεται χειμώνας με πτώση δέκα βαθμών την επόμενη βδομάδα

Μεγάλη πυρκαγιά σε ακατοίκητο κτίριο στην οδό Πατησίων – Εκκενώθηκε η διπλανή πολυκατοικία

Ευτυχώς! Σώοι οι δυο ορειβάτες που είχαν χαθεί στον Όλυμπο