Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια για τον Γρηγορόπουλο – Τα ΜΑΤ απέκλεισαν δημοσιογράφους

Κουκουλοφόροι μετά το τέλος της πορείας για τον Γρηγορόπουλο, έστησαν οδόφραγμα στη συμβολή των οδών Οικονόμου και Τοσίτσα, στα Εξάρχεια, χρησιμοποιώντας στρώματα και σκουπίδια, σύμφωνα με καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αποστολόπουλου και κατοίκων της περιοχής.

Μολότοφ και δακρυγόνα έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία ανταποκριτή του Σκάϊ τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τους δημοσιογράφους από την οδό Στουρνάρη ώστε να μην μεταδίδεται εικόνα από τα επεισόδια με τους αντιεξουσιαστές.

Νωρίτερα η πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, πραγματοποιήθηκε από μέλη αριστερών συλλογικοτήτων, της εξωκοινοβουλευτικης αριστεράς καθώς και αναρχικές οργανώσεις.

Η πορεία ξεκίνησε από τα προπύλαια όπου είχαν συγκεντρωθεί οι συλλογικότητες από την 18:00 το απόγευμα.

Οι αντιεξουσιαστικές ομάδες κινήθηκαν προς το σημείο όπου ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έχασε τη ζωή του, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

Να σημειωθεί ότι το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο αυτή την ώρα, με άνδρες των ΜΑΤ να βρίσκονται αριστερά και δεξιά των πεζοδρομίων και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης βρίσκονται παραταγμένοι στα κάθετα στενά των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αναβρασμός» για την επέτειο Γρηγορόπουλου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κλειστό Μετρό και 2.500 αστυνομικοί στην Αθήνα

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Αστυνομοκρατούμενη η Αθήνα λόγω Ερντογάν – «Απόβαση» 200 Τούρκων αστυνομικών – Πιο αυστηρά μέτρα από αύριο!

«Δρακόντεια» μέτρα για τον Ερντογάν – Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις και πορείες

Πετροπόλεμος και επεισόδια στην Θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου