Πλακιωτάκης για «Αγία Ζώνη ΙΙ»: «Αν είχε φιλότιμο ο Κουρουμπλής θα είχε παραιτηθεί»

Πλακιωτάκης

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Πλακιωτάκης τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, την Παρασκευή, σχετικά με το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Το παραλήρημα του νεόκοπου εκσυγχρονιστή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλή, εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Αν πραγματικά υπήρχε φιλότιμο και ίχνος σοβαρότητας, ο κ. Κουρουμπλής θα είχε ήδη παραιτηθεί και δεν θα προσπαθούσε να μετατρέψει το ”Μαύρο-Άσπρο”, αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο, ο οποίος στερείται πολιτικής ευθιξίας», δήλωσε ο τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ.

«Το γεγονός ότι νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί, μαρτυρά το μέγεθος της ευθύνης του για την κωμικό τραγική διαχείριση του ιδίου και των συνεργατών του, σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό. Τα όσα αναφέρει είναι προφάσεις εν αμαρτίαις», συμπλήρωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος για την επίσκεψη Ερντογάν: «Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απάντηση Τσίπρα σε Ερντογάν από το Βελιγράδι: «Μόνο με διεθνείς συμβάσεις όπως της Λωζάνης, μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά στα Βαλκάνια» (pics)

ΑΚΟΜΑ: Κουμουτσάκος κατά κυβέρνησης: «Η επίσκεψη Ερντογάν δεν θεράπευσε, τραυμάτισε»