Σοκ από την ιατροδικαστική εξέταση – Έπνιξε την 18χρονη κόρη του μετά από πάλη ο πατέρας στην Ξάνθη

Ξάνθη

Περαιτέρω αποτροπιασμό προκαλούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό της 18χρονης από την Ξάνθη, την οποία δολοφόνησε ο 49χρονος πατέρας της. 

Όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροψία, η άτυχη 18χρονη από τη Σμίνθη της Ξάνθης, στραγγαλίστηκε από τον 49χρονο πατέρα, αφού προηγήθηκε πάλη.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια.

Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των δύο σορών, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολύ ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Αφού τη στραγγάλισε, ο πατέρας της πήγε και κρεμάστηκε. Τα χέρια του ήταν ματωμένα και δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέσεις με ένα νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει.

Οπως αποκαλύφθηκε ο 49χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και διέπραξε το άγριο έγκλημα ενώ ήταν σε άδεια από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν.

Ο 49χρονος άντρας ήταν Πομάκος της Ξάνθης και παρακολουθούνταν αρκετά χρόνια από τους γιατρούς της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου πάντως θεωρούνταν «ήσυχος» ασθενής, καθώς δεν ήταν ποτέ επιθετικός και συμμορφώνονταν στη φαρμακευτική αγωγή.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, αλλά και της κλινικής, λένε ότι ήταν πολύ προστατευτικός με τις πέντε κόρες του, ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας τους, πριν μερικά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Αίγιο – Θαμμένη στο χιόνι βρέθηκε ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Καθαρό» το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στο Εφετείο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΑΚΟΜΑ: «Πυρήνες της Φωτιάς» εναντίον «Επαναστατικού Αγώνα» για την επίθεση στον Μαζιώτη – Αλληλοκατηγορίες μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων