Σοκ στη Νέα Υόρκη – Δολοφόνησαν ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών και τα δύο τους παιδιά (video)

Ομοφυλόφιλες

Δύο γυναίκες και δύο παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένοι στο προάστιο Τρόι της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για την μητέρα, τα δύο μικρά παιδιά της και τη σύντροφο της. Τα θύματα ήταν δεμένα και ήταν σφαγμένα. Ο δράστης τους είχε κόψει το λαιμό, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, κι όπως φαίνεται είχε στοχοποιηθεί.

“Είμαι σε αυτή τη δουλειά για σχεδόν 42 χρόνια, μπορώ να πω ότι δεν έχω δει ξανά τέτοια αγριότητα σαν αυτή” δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Τρόι, Τζέιμς Τεντέσκο, σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου. “Μόνο ένας άνθρωπος πρωτοφανούς αγριότητας θα έκανε κάτι τέτοιο”, πρόσθεσε, χωρίς να περιγράψει τη σκηνή του εγκλήματος ή να πει πώς σκοτώθηκαν τα θύματα.

Οι δύο γυναίκες είναι ηλικίας 36 και 22 ετών. Ενώ, τα παιδιά είναι ο 11χρονος γιος της 36χρονης και η 5χρονη κόρη της.

Η αστυνομία δηλώνει πως οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι, χωρίς κανείς να θεωρείται ύποπτος, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το πει στις αρχές.

«Η ωμή, τρομακτική φύση του εγκλήματος υπονοεί πως πρόκειται για κάποιον τουλάχιστον ψυχοπαθή. Όμως, πιστεύουμε πως υπάρχει σύνδεση άμεση και δεν υπάρχει φόβος για την υπόλοιπη κοινότητα», πρόσθεσε ο Τεντέσκο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη κοντά σε πρακτορείο ειδήσεων στην Καμπούλ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός σε Βρετανία και Ευρώπη μετά από απειλητικό, «γλαφυρό» βίντεο του ISIS για χτύπημα την Πρωτοχρονιά (video)

ΑΚΟΜΑ: Μέσα στο ’18 – Ο ΠΟΥ θα αναγνωρίσει ως ασθένεια τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια