Τα “είπαν” και στον Κυριάκο – Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του (pics & video)

Κυριάκος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε το πρωί τα παραδοσιακά κάλαντα εκφράζοντας την ευχή «το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση».

Τα μέλη της Ένωσης Βρακοφόρων Κρήτης ευχήθηκαν με μαντινάδες στον πρόεδρο της ΝΔ υπενθυμίζοντάς του πως οι ίδιοι πήγαιναν επί 14 χρόνια συνεχόμενα και στον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Η σχέση μας με την οικογένειά σας είναι διαχρονική και στις χαρές και στις λύπες. Τώρα είναι γιορτινές μέρες» του είπαν με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά πως «ήταν μια δύσκολη χρόνια δοκιμασίας για μένα και για οικογένεια μου. Τα έχει αυτά η ζωή αλλά θα πρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

«Το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση και ο καθένας από μας να κάνουμε πραγματικότητα τα προσωπικά όνειρα και προσδοκίες» είπε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας στους Κρητικούς πως κρατούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας τους.

Κάλαντα στον αρχηγό της ΝΔ είπαν και τα παιδάκια του Σώματος Ελλήνων προσκόπων με τον κ. Μητσοτάκη να τους τονίζει πως ο προσκοπισμός είναι μια συνήθεια που θα τους συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

Τα παιδιά του έκαναν δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία των 100 χρόνων προσκοπισμού κι αυτός χώρισε βιβλία.

Κυριάκος04

Την παράσταση, όμως, έκλεψαν τα μικρά παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Παυλόπουλου: «Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι η βάση της φιλίας με την Τουρκία (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα… έψαλαν στον Τσίπρα – Μαθητές είπαν τα κάλαντα της Χίου στον πρωθυπουργό (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: Απάντηση Μαξίμου σε Μητσοτάκη: «Να μας πει η ΝΔ τη θέση της για την ονομασία της ΠΓΔΜ»