Τι συνέβη στο Nomads; Η Αποστολία Ζώη στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη! (video)

Nomads

Οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Nomads διαβάζουν τα μηνύματα που τους έχει στείλει ο κόσμος με σκοπό να δώσουν απαντήσεις. Η ερώτηση στον Κωνσταντίνο Οροκλό θα προκαλέσει επιφωνήματα από τους συμπαίκτες του.

«Αν ψήφιζες Κατσινόπουλο θα υπήρχε ισοπαλία ανάμεσα στον Κατσινόπουλο και στην Βασιλική και η Αποστολία που κέρδισε ασυλία, θα έβγαζε στον τάκο Κατσινόπουλο. Γιατί δεν στήριξες την παρέα σου; Και με τον Λευτέρη τα ίδια έκανες»

«Γιατί είχα παρέα στο να περάσω όμορφα, αλλά δεν είχα παρέα στην ψηφοφορία. Δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία», απάντησε ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Εκείνο όμως που κλέβει την παράσταση, είναι τα όσα θα συμβούν μετά από το κοινό μήνυμα σε Αποστολία Ζώη και Γιώργο Μαυρίδη. Οι δυο τους μέσα στο παιχνίδι έχουν έρθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση, δείχνοντας πως είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Για κάποιους όμως αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό.

«Για Μαυρίδη και Αποστολία: «Οι μεγάλοι έρωτες ξεκινάνε με μεγάλες κόντρες» γράφει το γράμμα που διαβάζει η τραγουδίστρια και αμέσως μετά την βλέπουμε στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη σε μια έκρηξη αγάπης και… τρολαρίσματος, να φωνάζει:

«Μωρό μου, αγάπη μου! Ε ναι, είσαι ο άντρας της ζωής μου και δεν το είχα καταλάβει 3 μήνες.»

Στη συνέχεια μάλιστα το πράγμα πάει ένα βήμα παραπέρα, όταν η Αποστολία διαβάζει: «Αποστολία νίκη στον τελικό με Μαυρίδη για να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί», και απαντά:

«Αφού θα παντρευτούμε, δεν υπάρχει λόγος ποιος να κερδίσει. Ας τα πάρει ο Γιώργος γιατί τα λεφτά τα φέρνει ο άντρας στο σπίτι».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Επέλεξα τον Γιώργο από τη Φαίη γιατί αυτός ήταν ο φίλος μου!»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαύρη μέρα για τον ΣΚΑΪ – Δείτε πως αποχαιρέτησε η Άννα Μπουσδούκου τον Βασίλη Μπεσκένη (video)

ΑΚΟΜΑ: Μήπως είναι… καταραμένη; Φήμες θέλουν την Άνιστον να χωρίζει