Αποκάλυψη on air – Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το φύλο του μωρού που περιμένει (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει αγοράκι! Το τρίτο παιδί της παρουσιάστριας και του ποινικολόγου Θέμη Σοφού, ήδη περιμένουν με ανυπομονησία οι δυο τους κόρες.

Οι συνεργάτες της στο “Happy Day” τής έδωσαν συγχαρητήρια, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το πολυσκεφτώ και να στεναχωρηθώ αν άκουγα ότι περιμένουμε τρίτη κόρη. Δεν ήθελα να βιώσει το μωράκι που έχω στην κοιλιά μου κάποια απόρριψη έστω και για λίγα λεπτά την ώρα που στο λέει ο γιατρός, γι’ αυτό δεν το πολυσκεφτόμουν. Όταν μας είπε ο γιατρός στον τρίτο προς τέταρτο μήνα ότι μάλλον είναι αγοράκι, περίμενα να κάνω και μια εξέταση που κάνεις και στο λέει σίγουρα και μετά εντάξει… Πολύ μεγάλη ευλογία νιώθουμε. Θα πήγαινα και για τέταρτο νομίζω»!

Το πρώτο βράδυ του 2018 επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της, με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου φωτογραφιζόμουν αγκαλιά με αυτό το μωράκι στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την μηνιγγίτιδα… δεν φανταζόμουν ότι λίγες ημέρες μετά θα συνειδητοποιούσα ότι είμαι και πάλι έγκυος! Σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τον γιο μας. Τι μεγάλη ευλογία…! Μια καρδούλα χτυπάει μέσα στο σώμα μου και οι δυο πριγκηπισσούλες μας ανυπομονούν να γνωρίσουν τον αδερφό τους! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και την αγάπη που μου εκφράζετε σε κάθε ευκαιρία! Εύχομαι το 2018 να σας φέρει μόνο χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης»!

Όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου φωτογραφιζόμουν αγκαλιά με αυτό το μωράκι στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την μηνιγγίτιδα … δεν φανταζόμουν ότι λίγες ημέρες μετά θα συνειδητοποιούσα ότι είμαι και πάλι έγκυος! Σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τον γιο μας. Τι μεγάλη ευλογία…! Μια καρδούλα χτυπάει μέσα στο σώμα μου και οι δυο πριγκηπισσούλες μας ανυπομονούν να γνωρίσουν τον αδερφό τους! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και την αγάπη που μου εκφράζετε σε κάθε ευκαιρεία! Εύχομαι το 2018 να σας φέρει μόνο χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης! #happy2018 #newbaby #familymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Σπαλιάρας: «Φώναζε σε κατάσταση αμόκ! Ούρλιαζε! Τρόμαξα…»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη που τον αποκάλεσε άφωνο!

ΑΚΟΜΑ: Με Τούνη και Κόνι Μεταξά το νέο Survivor δεν χάνεται (Βίντεο)