Βίντεο-ντοκουμέντο – Οι απειλές του Ρουβίκωνα στη συμβολαιογράφο: “Άλλαξε όνομα και διεύθυνση”

ΡουβίκωναςΜε καλυμμένα τα πρόσωπα τους τα μέλη του Ρουβίκωνα εισβάλουν στο γραφείο συμβολαιογράφου στα Εξάρχεια και ξεκινούν τις καταστροφές και τις απειλές.

Οι κουκουλοφόροι μόλις μπήκαν στο γραφείο έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Χωρίστηκαν σε υποομάδες και μπήκαν σε όλες τις αίθουσες. Ένα εξ αυτών που προφανώς είχε αναλάβει τον αρχηγικό ρόλο κατευθύνθηκε στο γραφείο της συμβολαιογράφου. Μαζί του ο άνθρωπος που εκτελούσε χρέη κάμεραμαν, προκειμένου να καταγράψει τα όσα συνέβαιναν.

Το μέλος του Ρουβίκωνα που φέρεται να είναι ο αρχηγός στη συγκεκριμένη επιχείρηση φορώντας καπέλο και καλύπτοντας με ένα μαντήλι το πρόσωπό του εκτοξεύει απειλές κατά της Ουρανίας Καϋμενάκη. Μεταξύ άλλων της λέει «Ξέρουμε πως φοβάσαι και πως θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση. Σου συνιστούμε να το κάνεις. Όλοι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα. Σου μιλάω πολύ ήρεμα τώρα, αλλά αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά».

Υπενθυμίζεται πως στις 10:05 μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο της Ουκρανίας Καϋμενάκη και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, τα οποία περιέλουσαν με αλατόνερο.

«Σήμερα στις 10:05 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη (Θεμιστοκλεους 42 2ος όροφος ) που πληστιριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank και καταστρέψαμε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές με αλατόνερο», ανέφερε ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντου του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο – Έριξαν… αλατόνερο στους υπολογιστές!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί για το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων

ΑΚΟΜΑ: Χαρά οι μαθητές – Στάση εργασίας των εκπαιδευτικών την ερχόμενη Δευτέρα