Επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για τα Σκόπια: “Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί για να μείνει στην εξουσία” (video)

Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα. Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί για να παραμείνει στην εξουσία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, παίρνοντας θέση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα».

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα, θα την παραδώσει κι αυτήν. Κάθε φορά που καταλύθηκε η δημοκρατία στη χώρα οι συνέπειες ήταν δραματικές», τονίζει επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας: «είτε περιληφθεί είτε δεν περιληφθεί ο όρος “Μακεδονία”, είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί ως αντάλλαγμα για να παραμείνει στην εξουσία».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΕΛ: «Ο Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμη στους ΑΝΕΛ»: Ο Ζουράρις δεν ζητάει συγνώμη για το σύνθημα (video)

ΑΚΟΜΑ: Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος αν δοθεί το όνομα «Μακεδονία»