Επίθεση Σώρρα σε Στρατηγό Φραγκούλη με αφορμή του συλλαλητήριο: “Έχει γυρίσει όλες τις μασονικές στοές!” (video)

Σώρρας

Για «στημένο συλλαλητήριο από το παρακράτος» κάνει λόγο ο καταζητούμενος αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμης Σώρρας, σε ένα από τα νέα του μηνύματα για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αρτέμης Σώρρας, στο βίντεο που δημοσιοποίησε λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα επιτέθηκε ξανά στην Εκκλησία, έστρεψε τα βέλη του στον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη. Ο Σώρρας κατηγορεί τον Φραγκούλη πως «έχει γυρίσει όλες τις μασονικές στοές και είναι γραμμένος παντού», τον οποίο «εδώ και δύο χρόνια πατρονάρει το καθεστώς και το εβραϊκό μόρφωμα στην Ελλάδα»!

Σύμφωνα μάλιστα με τον Αρτέμη Σώρρα, το όνομα Φράγκος σημαίνει «Εβραίος της Βενετίας». «Φράγκος Φραγκούλης είναι Εβραίος, Εβραιότατος, του Εβραίου, Εβραίε, ο καθένας, ο κανένας, ο γεια σας, ο πιο Χαζάρος πεθαίνεις!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Λέτε στρατηγό. Πού έκανες στρατηγική ρε Φράγκο;», αναρωτιέται ο Αρτέμης Σώρρας. «Παχουλό μισθό έπαιρνες, μες στα γραφεία σου ήσουν, έκλεβες τον Ελληνικό Στρατό και τα οικονομικά κονδύλια για εξοπλισμούς, αλλά εσύ είσαι στρατηγός. Το παρακράτος σου φτιάχνει το επίπεδο από κάτω…. Έχεις πάρει αγκαλιά τον βασιλιά Κωνσταντίνο και θες να κάνεις τη βασιλευόμενη πα…ρια …. Και θα πας εσύ, ο Φράγκος ο Φραγκούλης και κάθε παρακρατικός να μιλήσεις στις ψυχές τις ελληνικές, να τους πεις τι;», συνεχίζει την επίθεσή του, κατηγορώντας τον Φραγκούλη πως θέλει να φτιάξει δικό του κόμμα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σβίγκου: «Στο συλλαλητήριο κυριάρχησαν στοιχεία φανατισμού»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιμένει ο Μπουτάρης για το συλλαλητήριο: «Κακή η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική!»

ΑΚΟΜΑ: Ανάρτηση Πολάκη για το συλλαλητήριο: «Νοσταλγοί της χούντας και τρελαμένοι με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα έδωσαν τον τόνο»