Η απάντηση των ΑΝΕΛ στην Μπακογιάννη για τα «καραγκιοζιλίκια Καμμένου»

Μπακογιάννη

Απάντηση στα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη γύρω από τη στάση του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό και την αλλαγή της στάσης του, που έχει αρχίσει να πραγματοποιεί, έδωσε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Καμμένου και να δείξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς, τα αντιμετωπίζει με μια επικίνδυνη ανευθυνότητα που αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου και της φαρσοκωμωδίας, όταν δεν υπονομεύει τις εθνικές θέσεις για λόγους καθαρά προσωπικών επιδιώξεων και συμφερόντων», αναφέρουν οι ΑΝΕΛ μέσω της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Η κ. Μπακογιάννη, στη δική της τοποθέτηση, έκανε λόγο για «καραγκιοζιλίκια» από τον υπουργό Άμυνας, εκτιμώντας ότι ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφίσει οποιαδήποτε ονομασία για να βρεθεί λύση στο Σκοπιανό.

«Όσο αφορά τον κ. Καμμένο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιόν του κ. Καμμένου. Όλοι ξέρουμε ότι ο κ. Καμμένος «τρώει» τις κόκκινες γραμμές του, όπως τρώει το ψωμί του κάθε μέρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ακολουθήσει- γιατί η καρέκλα της εξουσίας είναι πάρα πολύ γλυκιά και είναι πάρα πολύ δύσκολο να την ξαναδεί-, κατόπιν τούτου, ο κ. Καμμένος δεν θα είναι πρόβλημα. Αυτό που ήτανε πρόβλημα και δικαιώθηκε η Ν.Δ. είναι ότι έδινε επί ένα μήνα η κυβέρνηση, δύο διαφορετικά μηνύματα στη διαπραγμάτευση. Κι εμείς μεν στην Ελλάδα γνωρίζουμε ποιος είναι ο υπουργός Αμύνης, στο εξωτερικό όμως, μιλάνε για τον υπουργό Άμυνας, άρα ήταν αδιανόητο ο υπουργός Άμυνας και ο υπουργός Εξωτερικών να έχουνε δύο διαφορετικές γραμμές. Διότι με τέτοιες προϋποθέσεις δεν μπορείς να διαπραγματευτείς. Άρα νομίζω ότι μετά τις τελευταίες του δηλώσεις αυτό το θέμα έληξε…» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λεβέντης ξέρει – Αποκαλύπτει ποιο θα είναι το νέο όνομα των Σκοπίων!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνεχίζει την κόντρα ο Άδωνις: Ο Καμμένος θα ψήφιζε μέχρι και το «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

AKOΜΑ: Επιδότηση ακτοπλοϊκών μετακινήσεων υποσχέθηκε ο Τσίπρας από την Κάλυμνο