Στο εδώλιο ο Στέλιος Διονυσίου: “Υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση”

Στέλιος Διουνυσίου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Στέλιος Διονυσίου μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και έναν αστυνομικό.

Ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (31.01.2018) στα δικαστήρια, μετά από το βράδυ που πέρασε στα κρατητήρια του Α.Τ. Αμπελοκήπων. Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας ασκήθηκε στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Τι έγινε
Χθες το απόγευμα στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά το δρόμο με κορδέλα. Ο τραγουδιστής που όπως όλα δείχνουν είχε «κολλήσει στην κίνηση», εκνευρίστηκε, έκοψε την κορδέλα της Αστυνομίας, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, ο Στέλιος Διονυσίου φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Στέλιος Διονυσίου: Μόνο τσακωμός
Ο τραγουδιστής αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία. Αυτό δήλωσε βγαίνοντας από το κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Από την πρώτη στιγμή, ο Στέλιος Διονυσίου αρνούνταν πως χτύπησε τον αστυνομικό. Μάλιστα,  έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του τροχονόμου για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Καπερνάρος: Κακή εκτίμηση
«Ήταν μια κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου» τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής  χτύπησε τον συνάδελφο τους.

Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατροδικαστική έκθεση (σ.σ. η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης) σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου – Παρέσυρε τροχονόμο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγνώμη ζήτησε η Τατιάνα Στεφανίδου μετά τον σάλο για το Μακεδονικό (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Κακοπληρωμένος ο… Ζορό! Πόσα πήρε ο Ψωμιάδης για το γνωστό σποτ που πρωταγωνιστεί