Και στα δικά μας! Παντρεύτηκε τον αγαπημένο του ο Ρίκι Μάρτιν

Ρίκι Μάρτιν

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε ο διάσημος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν τον αγαπημένο του Χουάν Γιόζεφ.

Την Τετάρτη, ο λατίνος τραγουδιστής αποκάλυψε την είδηση πως έχει ήδη παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό του. Οι δυο τους έχουν ήδη δύο παιδιά, τους δίδυμους Ματέο και Βαλεντίνο.

«Είμαι σύζυγος και θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι σε μερικούς μήνες. Θα σας ενημερώσω» δήλωσε ο τραγουδιστής και ηθοποιός στο E! News.

Και πρόσθεσε: «Ανταλλάξαμε όρκους, ορκιστήκαμε και υπογράψαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έπρεπε να υπογράψουμε κι έχουμε κάνει και προγαμιαίο συμβόλαιο».

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2016 και ανακοίνωσαν μέσα σε λίγους μήνες πως αρραβωνιάστηκαν. Πριν από λίγες ημέρες όμως δεν είχε αναφέρει τίποτα για το γάμο του μιλώντας στο Extra: «Σίγουρα θα παντρευτούμε – το σχεδιάζουμε ήδη» είχε δηλώσει.

Επίσης, την Τετάρτη κυκλοφόρησε το περιοδικό OUT με εξώφυλλο τον Ρίκι Μάρτιν, στο οποίο όμως μιλά για τους υιοθετημένους γιους του. «Πολλοί άνθρωποι μου λένε “Μα καλά, τα παιδιά σου είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών και μπλα, μπλα, μπλα” κι εγώ τους λέω “ναι γιατί θέλω να το ομαλοποιήσω αυτό. Θέλω οι άνθρωποι να με κοιτάζουν και να βλέπουν μία οικογένεια και να λένε πως δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Είναι μέρος της αποστολής μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από τον Γιώργο Θεοφάνους: «Θα πάω τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λαζόπουλος: Λύγισε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του (Βίντεο)

AKOMA: Απίστευτο! Κι άλλη παρουσιάστρια του «Happy Day» περιμένει παιδί! (pic & video)