Κ20: Κακός ο Παναθηναϊκός 2-2 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας

Ο Παναθηναϊκός πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς στη Λιβαδειά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομάδα της Βοιωτίας. Κάκιστοι οι πράσινοι που δεν μπόρεσαν να διασπάσουν τη πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Με βαθμολογική απώλεια ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2018 η Κ20 του Παναθηναϊκού καθώς οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, σύμφωνα με το

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ένα βαρύ γήπεδο το τριφύλλι πραγματοποίησε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι, έπαιξε άναρχα και δεν μπόρεσε να καταβάλλει την πολυπρόσωπη άμυνα και το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα μόνα θετικά για το τριφύλλι είναι η επανεμφάνιση του Μαυρομάτη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον 19χρονο αμυντικό να ξεπερνάει το σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός μάχης για περισσότερο από έξι μήνες.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός αλλά ανούσιος μονόλογος από πλευράς πράσινων. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 με τον Σέχου αλλά ο Λεβαδειακός με δυο σουτ από μακρινή απόσταση έκανε την ανατροπή και έφτασε στο 2-1. Το τριφύλλι δεν τα παράτησε και μπόρεσε να ισοφαρίσει προς το τέλος της αναμέτρησης με τον Ζωγραφάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο – «Έφυγε» ο βετεράνος του Παναθηναϊκού, Τάκης Λουκανίδης

Έρχεται νέα μεταγραφή «βόμβα» στον Ολυμπιακό μετά τον Μιραλάς;

Φεύγει για Βραζιλία ο Μολέντο – Έριξε «άκυρο» στον ΠΑΟΚ