Λοβέρδος για ΕΡΤ: Παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνει εντολές από τον Παππά (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής “Ραντεβού με την Επικαιρότητα” του Blue Sky, Γιάννης Λοβέρδος, κατακεραύνωσε την κρατική τηλεόραση για την ελάχιστη μετάδοση του μεγάλου συλλαλητηρίου της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “τα κανάλια και ειδικά η κρατική τηλεόραση υπέστησαν δεινή ήττα, εξετέθησαν και έπαθαν μεγάλη ζημιά στην όποια εναπομείνασα αξιοπιστία είχαν. Δεν μπορείς να αγνοείς ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός, την ίδια ώρα που η ΕΡΤ3 έπαιζε το “Κυριακή στο Χωριό” σε επανάληψη.”

“Μιλάμε για ξεφτίλα άνευ προηγουμένου” ανέφερε επίσης ο παρουσιαστής και τόνισε ότι η ΕΡΤ είναι παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει εντολές κατευθείαν από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Προχώρησε μάλιστα και σε μια αποκάλυψη λέγοντας ότι ο πατέρας του Νίκου Παππά, ο Στέλιος Παππάς είναι πρόεδρος του ΟΑΣΘ που έδωσε εντολή να μην κυκλοφορούν τα λεωφορεία και εμπόδιζαν ανθρώπους που περνούσαν στα διόδια των Μαλγάρων.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου ο Γιάννης Λοβέρδος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον πρόεδρο της ΕΡΤ πήρε η Σπυράκη – Διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν καλύφθηκε το συλλαλητήριο