Οδηγοί… υπομονή! “Κόλαση” στους δρόμους λόγω απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κίνηση

Η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όσοι κινηθείτε στο ποτάμι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού ήδη από το ΣΕΦ και μέχρι την Αττική οδό, ενώ στην κάθοδο το πρόβλημα ξεκινάει από την Τατοΐου και συνεχίζεται ως τη λεωφόρο Αθηνών.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην άνοδο της Πειραιώς από το ύψος του Ταύρου, ενώ ανάλογο πρόβλημα παρουσιάζει και η Συγγρού από την Αμφιθέας ως το κέντρο της Αθήνας.

Η λεωφόρος Βουλιαγμένης είναι “ακινητοποιημένη” στην άνοδο από τη Χαραυγή, ενώ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει και στην άνοδο του Καρέα από την πλατεία Πρωτόπαπα.

Η Κατεχάκη έχει πρόβλημα σε όλο το μήκος της έως το Κέντρο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην άνοδο της Καλλιρρόης, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων ήδη από την πλατείας της Αγίας Παρασκευής ως και την Αλεξάνδρας.

Αδιάβατη είναι η κάθοδος της Κηφισίας από το ΚΑΤ ως το Χαλάνδρι.

Στην Αλεξάνδρας υπάρχει πρόβλημα και στα δύο ρεύματα, ενώ στην Πατησίων πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς το Κέντρο από το ύψος της Σκιάθου ως την Αλεξάνδρας.

Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα-Πειραιά υπάρχει πρόβλημα από το ύψος του Αγίου Κοσμά ως τη Λεωφόρο Αλίμου, ενώ πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τη Συγγρού ως το Τροκαντερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος αν δοθεί το όνομα «Μακεδονία»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιους επηρεάζει η νέα ρύθμιση για τις απεργίες

ΑΚΟΜΑ: Χουδαλάκης στις Παρεμβάσεις: Να γιατί έγινε ο νέος συνδικαλιστικός νόμος