Ούτε επίτηδες να το έκαναν! Με τρία χέρια η Oprah και τρία πόδια η Witherspoon στο εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair (pics)

Vanity Fair

Το διάσημο περιοδικό Vanity Fair ετοιμαζόταν για ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα λίγο πριν τα Όσκαρ, όμως το… photoshop έκανε το θαύμα του, ή μάλλον έβαλε το χέρι του και τα έκανε σαλάτα!

Έτσι, αποφάσισε να φωτογραφίσει μαζί τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, συνοδευόμενες από γοητευτικούς και A-list ηθοποιούς, όπως ο Τομ Χανκς, ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερντ Ντε Νίρο. Ολοι τους πόζαραν στο φακό της γνωστής φωτογράφου Αν Λίμποβιτς και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Η «σύνθεση» των σταρ, εξασφάλιζε σίγουρη επιτυχία. Ωστόσο, κατέληξε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα fail στην ιστορία του photoshop, που έχει κάνει ποτέ ένα, τέτοιας εμβέλειας, περιοδικό.

Τα λάθη δύο και βγάζουν μάτι.

Η Οπρα με… τρία χέρια 
Σε μια από τις φωτογραφίες η Οπρα Γουίνφρεϊ εμφανίζεται καθισμένη σε μια καρέκλα. Στο μπράτσο κάθεται η Ρις Γουίδερσπουν. Η Οπρα αγκαλιάζει την Ρις, φαίνεται το χέρι της στη μέση της Ρις δηλαδή, αλλά…. εμφανίζεται κι ένα τρίτο χέρι ανάμεσά τους!

Η Ρις Γουίδερσπουν με τα τρία πόδια
Και οι γκάφες του photoshop δεν σταμάτησαν εκεί.  Σε μια άλλη φωτογραφία, η Ρις Γουίδερσπουν την οποία αγκάλιαζε η Οπρα Γουίνφρι με τα τρία χέρια, εμφανίζεται να έχει… τρία πόδια!

Το Twitter φυσικά, πήρε φωτιά:
– Ακούστε, η Οπρα μπορεί να έχει τρία χέρια
– Ολοι ξέρουν ότι η Οπρα έχει τρία χέρια
– Ολε, η «τρι-χερι Οπρα», έτσι την αποκαλούν οι φίλοι της
– Τώρα που η Οπρα αποκαλύφθηκε ότι είναι εξωγήινος, η υποψηφιότητά της για πρόεδρος παίρνει άλλη διάσταση
– Αν σήμερα σας ζορίζουν στη δουλειά σκεφτείτε ότι δεν είστε εκείνος που ενέκρινε τις φωτογραφίες της Οπρα με τα τρία χέρια και της Γουίδερσπουν με τα τρία πόδια

Φυσικά, το επικό fail σχολίασαν και οι πρωταγωνίστριές του: «Λοιπόν… Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν ότι… έχω τρία πόδια», έγραψε η Γουίδερσπουν στο Twitter συμπληρώνοντας: «Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε και έτσι». «Δέχομαι τα τρία σου πόδια, καθώς ξέρω ότι αποδέχεσαι τα τρία μου χέρια», απάντησε η Όπρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και κλάμα οι τηλεθεατές… Είναι οριστικό το τέλος του «Game of Thrones»!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κι άλλο… χτύπημα για τον Γουάινστιν – Γιατί τον κατηγορεί η πρώην βοηθός του

ΑΚΟΜΑ: Όσκαρ 2018: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το βραβείο καλύτερης ταινίας