Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον λαχειοπώλη στα Χανιά (pics)

Λαχειοπώλης

Αργά το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, ο 44χρονος οδηγός αγροτικού που παρέσυρε, σκότωσε κι εγκατέλειψε τον 66χρονο λαχειοπώλη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα parakritika.gr, ο οδηγός κατέθεσε στην τροχαία και παραδέχθηκε το περιστατικό της περασμένης Κυριακής, που στοίχισε τη ζωή στον 66χρονο λαχειοπώλη.

Ο οδηγός κατηγορείται για πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ η δικογραφία αναμένεται να επιστρέψει από τον Εισαγγελέα στην Τροχαία, όπου θα συμπληρωθεί με ότι χρειάζεται (π.χ. πραγματογνωμοσύνη, τοξικολογικές εξετάσεις, κλπ.).

Λαχειοπώλης02

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν ο λαχειοπώλης είχε πάει σε μίνι μάρκετ για να πάρει ένα ρόδι για το «καλό».

Ο 44χρονος τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 66χρονος να διαμελιστεί και να βρει ακαριαίο θάνατο. Από το υλικό των καμερών ασφαλείας είχε εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού, ο ίδιος είχε συνεπιβάτη το ανήλικο παιδί του, το οποίο σοκαρίστηκε. Μάλιστα ο άνδρας, αφού άφησε το παιδί του στο σπίτι, επέστρεψε, όμως ήταν ήδη αργά για τον λαχειοπώλη.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Φωτογραφίες: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη – Έπεσε σε γκρεμό (Βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπαζάχος στις Παρεμβάσεις: Η ευρύτερη περιοχή έχει δώσει πολύ ισχυρούς σεισμούς

ΑΚΟΜΑ: Τρέμει η Γη στην Μακεδονία – Νέος σεισμός αισθητός σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη