Παρουσιάστρια “τρέμει” για το… αμαρτωλό παρελθόν της

Η τηλεπερσόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και φοβάται ότι θα «καεί» εξαιτίας της παράνομης σχέσης της με πασίγνωστο επιχειρηματία.

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται γνωστή παρουσιάστρια, η οποία απειλείται ακόμα και με έξοδο από το κανάλι όπου εργάζεται, σύμφωνα με την espressonews.gr. Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα δεύτερα χειρότερα στην τηλεοπτική της καριέρα, γι’ αυτό και οι ευχές της για το 2018 ήταν ίδιες με προηγούμενης χρονιάς, τότε που το συμβόλαιό της με μεγάλο κανάλι τερματίστηκε άδοξα!

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου η τηλεπερσόνα βρίσκεται σε απόγνωση! Αν και διαθέτει ατσάλινα νεύρα μπροστά στις κάμερες, στο καμαρίνι της… βράζει στο ζουμί της, λόγω των αλλαγών στο κανάλι όπου εργάζεται.

Τίποτα δεν την ενόχλησε τόσο όσο η παρουσία ισχυρού στελέχους με το οποίο μοιράζονται ένα «καυτό», αμαρτωλό μυστικό από τα παλιά! Βλέπετε, είναι και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες (κοντινά ζώδια!), αναγνωρίσιμα πρόσωπα και τους τελευταίους μήνες απασχόλησαν ιδιαίτερα τα social media με δηλώσεις τους, υπογραφές, συμφωνίες, νούμερα τηλεθέασης και μυστικές συναντήσεις.

Εν αναμονή, λοιπόν, της επίσημης συνάντησής τους στα διευθυντικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να γνωριστούν -επιτέλους!- και να θέσουν στόχους υψηλών τηλεθεάσεων στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η κυρία των μαγκαζίνο είναι «κουρέλι», μιας και βρίσκεται σε δεινή θέση.

Στο κοντινό παρελθόν έκανε αταξίες με πασίγνωστο επιχειρηματία, αλλά παντρεμένο με παιδιά, κι αυτή η κρυφή, juicy «αμαρτωλή περιπέτειά» της είναι γνωστή στην προϊσταμένη της πλέον στο κανάλι. Για τρία χρόνια η τηλεπερσόνα δεν ήταν μόνο ο «κρυφός πόθος» επιφανούς επιχειρηματία, αλλά υπήρξε το «τρίτο» πρόσωπο στον γάμο του, που κινδύνεψε πολλές φορές τότε να τιναχτεί στον αέρα εξαιτίας της. Ιδιαίτερα όταν η γυναίκα του εν λόγω κυρίου ενημερώθηκε γι’ αυτές τις ατασθαλίες του.

Βλέπετε, οι τακτικές -για ένα διάστημα και καθημερινές- συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού για γρήγορες ερωτικές περιπτύξεις μπορεί να μην είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως συζητιούνταν στα εφοπλιστικά σαλόνια αλλά και τα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Καλοθελητής, λοιπόν, ενημέρωσε και την… κερατωμένη σύζυγο -η οποία, όπως είθισται, ενημερώνεται τελευταία- κι εκείνη εκμυστηρεύθηκε το μυστικό στον πιο έμπιστο άνθρωπό της, που τυγχάνει να είναι η νέα αφεντικίνα της παιχνιδιάρας παρουσιάστριας, που πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα! Ο λόγος; Φοβάται ότι η ισχυρή κυρία του καναλιού θα πάρει εκδίκηση για λογαριασμό της απατημένης φίλης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιάγκας κατά Αρναούτογλου – Οι απίστευτες ατάκες του παρουσιαστή στο Late Night (video)

Λιάγκας κατά «Αρβύλα»: «Ίσως είναι σωστή η απόφαση να σταματήσουν» (video)

Εικόνα σοκ! Με τσιρότα και μώλωπες ο Γιώργος Λιάγκας – Τι συνέβη