Ραγδαίες εξελίξεις από την “βόμβα” Βερύκιου για την βίζιτα παρουσιάστριας στο Ντουμπάι

Άφησε για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και τις κοσμικές εμφανίσεις στην Ελλάδα γνωστή τηλεπερσόνα και εκμεταλλεύτηκε τις γιορτές για να πεταχτεί για αποδοτικές… βίζιτες μέχρι το Ντουμπάι!

Τη συνταρακτική αποκάλυψη, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της showbiz, έκανε ο αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, διευκρινίζοντας ότι η εν λόγω καλλονή έχει επιλέξει να ασχολείται με το αρχαιότερο επάγγελμα στον ελεύθερο χρόνο της και να συμπληρώνει τον μισθό της ξαπλώνοντας στα χλιδάτα κρεβάτια Αράβων «κροίσων»!

Η δήλωση-βόμβα του γνωστού δημοσιογράφου με τον χειμαρρώδη λόγο προκάλεσε τριγμούς στα θεμέλια του τηλεοπτικού σύμπαντος, καθώς όλοι άρχισαν να ψάχνουν ποιες γνωστές κυρίες βρίσκονται αυτές τις ημέρες για διακοπές στο Ντουμπάι! Τα social media αρκετών τηλεπαρουσιαστριών και όλων όσοι βρίσκονται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών δέχτηκαν δεκάδες επισκέψεις, προκειμένου να διαπιστωθεί πού βρίσκονται και με ποιους έχουν επιλέξει να περάσουν τις ημέρες των γιορτών, σύμφωνα με την espressonews.gr.

Ο Δήμος Βερύκιος, που απολαμβάνει να ταράζει καθημερινά τα νερά της πολιτικής αλλά και της showbiz μέσα από την εκπομπή «Happy Day», προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις, «καρφώνοντας» τη διπλή ζωή γνωστής κυρίας της τηλεόρασης, όπως είχαμε μεταδώσει και εμείς εδώ στο Blue Sky.

 

Διαβάστε και δείτε παρακάτω τι είπε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day:

«Βόμβα» Βερύκιου για Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Αρχαιότατα επαγγέλματα, οι βίζιτες»! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κόλαση» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με καυτό μίνι φόρεμα! (Εικόνες)

Τρελό κράξιμο στους «Ράδιο Αρβύλα» για τον Νότη Σφακιανάκη (Βίντεο)

Ο Ρέμος τα «χώνει» σε ΑΝΤ1 και Λιάγκα – Τι είπε και για Survivor-Nomads