Χατζηδάκης: “Ηθικός αυτουργός των συλλαλητηρίων ο κ. Τσίπρας με την ανευθυνότητά του”

«Ηθικός αυτουργός για τα συλλαλητήρια είναι ο κ. Τσίπρας με την ανευθυνότητα και την αλαζονεία του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Η ΝΔ υποστηρίζει μια λύση πακέτο, που θα προτάσσει τα ζητήματα του αλυτρωτισμού και της αναθεώρησης του Συντάγματος των Σκοπίων», ανέφερε μιλώντας στον Real fm.

«Οι περισσότεροι αρχηγοί αυτό λένε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, εκείνο το οποίο βλέπω επίσης, είναι ότι ενώ ο κ. Τσίπρας θεωρούσε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα χωρίς κανένα θέμα και να δημιουργήσει προβλήματα στην αντιπολίτευση, βλέπω τελικά ότι βρίσκεται απομονωμένος».

«Ο διχασμός εντός της κυβερνητικής πλειοψηφίας εντείνεται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και πολιτικά μιλώντας αποξενώνεται από την λαϊκή ψυχή, πρώτη φορά με τόσο έντονο τρόπο», είπε στη συνέχεια.

«Ηθικός αυτουργός για τα συλλαλητήρια, εκείνος που κινητοποιεί τον κόσμο, είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με την ανευθυνότητα και την αλαζονεία του», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

«Ο κ. Τσίπρας κατηγορεί τη ΝΔ ότι δήθεν διολισθαίνει προς τα δεξιά, όταν έχει συνέταιρό του τον κ. Καμμένο που εκφράζει σε κάποιες φάσεις σκληρότερες θέσεις από τη ΝΔ, μετά το ξαναγυρνάει. Αλλά, όταν μιλάει ο κ. Καμμένος είναι απλώς… Δευτέρα! Η ΝΔ έχει ενοχλήσει τον κ. Τσίπρα», σημείωσε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλης κατά Δημήτρη Καμμένου: «Έχει προδιάθεση ακροδεξιάς»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεννηματά-Θεοδωράκης για κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ – Μόνο μετά από εκλογές

ΑΚΟΜΑ: Νέες δηλώσεις Τσιρώνη για το Σκοπιανό: «Η μη λύση σημαίνει Μακεδονία σκέτο» (video)