Home News “Άι στο διάολο!”: Η στιγμή που η Τασία Χριστοδουλοπούλου καθύβρισε τον Χαράλαμπο...

“Άι στο διάολο!”: Η στιγμή που η Τασία Χριστοδουλοπούλου καθύβρισε τον Χαράλαμπο Αθανασίου (video)

Σε μα απίστευτη λεκτική ακρότητα προέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει τα καταγγελλόμενα αδικήματα εναντίον δέκα πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis.

Ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ζητούσε να λάβει το λόγο για να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας για το αν είναι σωστό να στηθούν μία, δέκα ή έντεκα κάλπες -ώστε να συμπεριληφθεί κι ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, όμως η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου αρνούνταν πεισματικά.

«Κύριε Αθανασίου τα νομικά αφήστε τα λοιπόν. Θέλετε να μιλήσετε νομικά, πολιτικά» είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου ενώ προήδρευε της διαδικασίας. Και νομίζοντας προφανώς ότι έχει κλείσει το μικρόφωνό της, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ξέσπασε εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου λέγοντας: «Αι στο διάολο…».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=3g63aVWYh68

Το λεκτικό ατόπημα της κυρίας Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια.

Ο κ. Δένδιας αποκάλυψε ότι η αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε από τα μικρόφωνα να… διαολοστέλνει τον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου αρχικά διέψευσε ότι έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο και στη συνέχεια αρνήθηκε να ανακαλέσει συνεχίζοντας τις ειρωνικές παρεμβάσεις.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=HpZygF41MXg

Διαβάστε το διάλογο που ακολούθησε μεταξύ της κυρίας Χριστοδουλοπούλου και του κ. Αθανασίου:

Χαράλαμπος Αθανασίου: Αυτό που κάνετε είναι ανεπίτρεπτο. Έχουν ενοχλήσει οι παρεμβάσεις μου που οδήγησαν στην αποκάλυψης της σκευωρίας με τους μάρτυρες Ανακαλέστε.
Τ. Χριστοδουλοπούλου: Διαβάστε τους νόμους.
Χ. Αθανασίου: έχετε λάθος. Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο
Τ. Χριστοδουλοπούλου: Ήθελε επί προσωπικού ένα λεπτό δεν είπε τίποτα.
Χ. Αθανασίου: Θα ανακαλέσετε;
Τ. Χριστοδουλοπούλου: Σας παρακαλώ τελειώσατε. Τότε θα δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε. Θα μπορούσαμε να δούμε ένα ψηφοδέλτιο με τα δέκα ονόματα . Πως από πριν θα προσδιοριστεί ποιοι θα παραπεμφθούν στην προανακριτική; Πως από πριν μπορεί να αποκλειστεί ότι κάποιοι μπορεί να μην παραπεμφθούν;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέλη της προανακριτικής για τη Novartis

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bουλή-Novartis: Η ΝΔ ζητάει η Ολομέλεια να λάβει απόφαση για μία κάλπη

ΑΚΟΜΑ: Γεωργιάδης σε Twitter: «Δεν χρησιμοποίησα δημόσιο αξίωμα για προσωπικό όφελος»

Exit mobile version