Αθηναΐς Νέγκα για το “κόψιμο” του Rodeo: «Ήμουν σοκαρισμένη, δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ»! (video)

Αθηναΐς Νέγκα

Το Rodeo κατέβασε πρόωρα αυλαία και η Αθηναΐς Νέγκα ενημερώθηκε γι’ αυτό από τον Βαγγέλη Περρή και όχι από το κανάλι. Η ίδια μίλησε στο “Happy Dayσ” για τις σχέσεις που δεν είχε με τον ΣΚΑΪ και για το γεγονός ότι δεν της τηλεφώνησε κανείς ούτε όταν γέννησε το μωράκι της.

«Νομίζω ότι άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά ο ΣΚΑΪ, ένας προσανατολισμός ακραία διαφορετικός. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και το Survivor, αλλά συνήθως υπάρχει μια ισορροπία την οποία στο νέο ΣΚΑΪ δεν τη βλέπω.

Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη κι ενημερωμένη, κανείς δεν με ενημέρωσε! Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Με ενημέρωσε ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ. Πρέπει να πω ότι μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Θα μπορούσαν να μου πουν, επίσης, ότι «αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις», να κρατήσει και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά.

Ήμασταν λίγο ακυβέρνητοι και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με τη διεύθυνση. Κάποια στιγμή, ήρθαν τα Χριστούγεννα και στόλισα εγώ με τον Βαγγέλη το πλατό».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που ο Δάνης Κατρανίδης είπε «όχι» στο «Dancing with the stars» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H «έμμεση» απάντηση της Καραβάτου για την κόντρα της με τη Σπυροπούλου (video)

ΑΚΟΜΑ: «Πάγωσαν» οι τηλεθεατές – Παίκτρια στην πρεμιέρα του «Sunday Live» εκσφενδονίστηκε από την καρέκλα της! (video)