Απίστευτη αποκάλυψη Βασάλου-Νάργες για την απαγόρευση που είχαν από την παραγωγή του “Survivor”! (video)

Survivor

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη την Τρίτη στο “Survivor Πανόραμα”, όπου μαζί με τους οικοδεσπότες συζήτησε για όλα τα τεκταινόμενα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Λάουρα αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Ότι η παρουσιάστρια προσπαθούσε συνεχώς να πιάσει κουβέντα με τη Ζωή, η οποία, όμως, δεν της έδινε καμία σημασία.

Η ίδια αποκάλυψε ότι αυτό το έκανε πολλές φορές και η Ειρήνη Κολιδά στη Σόφη Πασχάλη, παρόλο που δεν επιτρεπόταν, όπως ανέφερε. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε με τη σειρά του πως η παραγωγή είχε απαγορεύσει σε όλους τους παίκτες να μιλάνε με τους αντίπαλους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

«Θυμάμαι μας έλεγε πέρυσι η Σόφη ότι το έκανε συνέχεια και η Κολιδά. Και η Σόφη ήταν σε μια κατάσταση ότι “πρέπει να συγκεντρωθώ τώρα”. Μίλαγε, ενώ δεν επιτρεπόταν αυτό γιατί είναι χωριστές οι δύο ομάδες, αλλά ξεχνιέσαι. Είναι η μία πλευρά που θέλει να σπάσει τον πάγο και η άλλη πλευρά που λειτουργεί με το “χρειάζομαι τη συγκέντρωσή μου αυτή τη στιγμή” και έτσι μάλλον λειτουργεί και η Ζωή», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Όντως δεν επιτρεπόταν να μιλάτε μεταξύ σας;», ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Και στον πάγκο που καθόμασταν δίπλα δίπλα απαγορευόταν να πιάσουμε συζήτηση ή έστω και μια ερώτηση να κάνουμε στην αντίπαλη ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες σοκ: Βρήκαν σακατεμένο το «κορίτσι» του Θέμου – Τι συνέβη;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι μαχητές προς αποχώρηση στο «Survivor» (video)

ΑΚΟΜΑ: «Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη για τις πλημμύρες στη γειτονιά της στη Μάνδρα (video)