Απασφάλισε ο Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis – Θα τους λιώσω

Ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis χαρακτήρισε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, τον Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως έχει βάσιμες υπόνοιες ότι αυτός οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία.

“Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λεν στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες”, είπε ο κ Γεωργιάδης, σύμφωνα με το skai.gr.

Χαρακτήρισε παράλληλα ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς. “Η κ. Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο”, τόνισε.

“Η κ. Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή της βουλής ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου”, σημείωσε επιπλέον.

Διερωτήθηκε πως γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

“Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε” τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τα έγγραφα του FBI για το σκάνδαλο της Novartis – Ποια ονόματα περιλαμβάνουν (pics)

Καμμένος στις Παρεμβάσεις για Novartis: «Δεν προκύπτει άμεση κατηγορία για πολιτικά πρόσωπα»

«Γκάφα» FBI; Αποκαλύφθηκαν στοιχεία προστατευόμενης μάρτυρα στην υπόθεση Novartis