ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τι έγραφαν οι απειλητικές επιστολές που έστειλαν στους Υπουργούς

Κοτζιάς

Δύο επιστολές, μία εκ των οποίων φέρεται να κοινοποιείται και στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Άμυνας και Παιδείας έλαβε στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Κοτζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μία επιστολή-σημείωμα ήταν χειρόγραφη και με λίγες λέξεις. Εκτός από την απειλή προς τον Νίκο Κοτζιά για σφαίρες που να αντιστοιχούν σε «κάθε Μακεδονία», σε αυτήν ο αποστολέας αναφέρεται με απαξιωτικό χαρακτηρισμό και στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Τρεις σφαίρες, μία και κάθε Μακεδονία», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι απειλητικές επιστολές.

Στη δεύτερη επιστολή, γραμμένη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, οι αποστολείς χαρακτηρίζουν «προδότες» και «ανθέλληνες» τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Δηλώνουν ότι το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων «κρύβει μεγάλες παγίδες» κι απειλούν ότι να εξαφανίσουν τις οικογένειες όσων υπογράψουν το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ καλούν το Στρατό σε απειθαρχία προς τους πολιτικούς.

Μάλιστα τους ζητούν να μπουν στο Κοινοβούλιο και να τους «καθαρίσουν όλους» για να σταματήσει το ξεπούλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

Οι κινήσεις αυτές, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος επεισοδίων κυρίως μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Κοτζιά για Νίμιτς: Δεν είσαι αρμόδιος να μιλάς για την πολιτική των Αθηνών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Σύμμαχος» ο καιρός! Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου για το συλλαλητήριο

ΑΚΟΜΑ: Θεοδωράκης για Σκόπια: «Σύνθετη ονομασία με συγκεκριμένες δεσμεύσεις»