«Βοήθεια, καίγομαι» φώναζε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κάηκε στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι (pics)

Περιστέρι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την τραγωδία με θύμα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, που έχασε τη ζωή του το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο Περιστέρι όταν έπιασε φωτιά το διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στις εργατικές κατοικίες της οδού Αισώπου.

«Βοήθεια, καίγομαι» φώναζε ο άτυχος ηλικιωμένος που είχε βγει στο μπαλκόνι για να σωθεί. Εκεί τον βρήκαν νεκρό οι πυροσβέστες όταν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, καθώς η πόρτα του ήταν κλειδωμένη.

Κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έπασχε από άνοια, ενώ στον πρώτο όροφο του κτιρίου έμενε ο γιος του ο οποίος, όμως, απουσίαζε και γι’ αυτό δεν κατέστη δυνατό έγκαιρα να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος.

Οι εικόνες από την είσοδο του διαμερίσματος δείχνουν το μέγεθος και την ένταση της φωτιάς, που χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών δεν εξαπλώθηκε και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του πολυόφορου κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς λεωφορεία αύριο η Αθήνα για έξι ώρες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ίσως να είμαι επτάψυχος τελικά»: Ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης θα ταξίδευε με τη μοιραία πτήση της Aseman Airlines!

ΑΚΟΜΑ: Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί στην Αθήνα αύριο Τρίτη