Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Δεκάδες εκατομμύρια δίνει στους Ρότσιλδ η κυβέρνηση (Βίντεο)

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το μεγάλο θέμα δεν είναι η Novartis ή η Αντωνοπούλου αλλά η απόφαση Χουλιαράκη για τους Ρότσιλδ. “Δίνουμε για την κάθε έκδοση ομολόγου επιπλέον 2,5 εκατ. και για την κάθε συμβουλή 1,5 εκατ., μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια πάνε στους Ρότσιλδ, αυτούς που είχε πάει να δει στο Παρίσι και είχε μείνει η συνάντηση μυστική”.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis και στην εμπλοκή του ονόματος του, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας συγκεκριμένα “δεν ανέχομαι να παίζει ένας άνθρωπος όπως ο Τσίπρας, που δεν έχει δουλέψει στην ζωή του μπροστά σε εμένα ούτε το ένα εκατομμυριοστό, να παίζει με την τιμή και την υπόληψη μου” και επίσης ότι “δεν του χρωστώ κανένα σεβασμό επειδή είναι πρωθυπουργός”.

Είπε επίσης αναφερόμενος στον τζίρο των 23 δισεκατομμυρίων που φέρεται να έχει η Novartis, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ότι “ο κ. Τσίπρας δεν είναι τόσο δυνατός με τους αριθμούς, ο τζίρος της Novartis από την πρώτη μέρα που είναι στην Ελλάδα, δεν είναι 23 δις.”

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και τα επιδόματα στους βουλευτές και υπουργούς λέγοντας ότι “αν είναι ανήθικα τα επιδόματα τότε είναι ανήθικος και αυτός που έφερε στην Βουλή το νόμο και αυτόν τον έφερε ο Τσίπρας”.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 56:10ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι φοβάται ο Λόρδος Ρότσιλδ και «ξεφορτώνεται» μετοχές;

Παπανδρέου στη Βουλή: «Τα μνημόνια αύξησαν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών – Αποποινικοποιήστε την κάνναβη»

Βρούτσης για Novartis: «Πρόκειται για σκευωρία που έχει γίνει μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ»