Διπλή παραίτηση ζητάει ο Δ. Καμμένος: “Να παραιτηθεί κι ο Παπαδημητρίου”

Καμμένος

Την παραίτηση τόσο της κυρίας Αντωνοπούλου όσο και του συζύγου της και υπουργού Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδητρίου ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. Δημήτρης Καμμένος.

“Δεν είναι μόνο ζήτημα της κυρίας Αντωνοπούλου” τόνισε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος σχετικά με την προκλητική ενέργεια της ζάμπλουτης αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας να πάρει επίδομα ενοικίου βάσει νόμου που πέρασε η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

«Περιμένουμε δήλωση της οικογένειας. Δεν είναι ζήτημα μόνο της κυρίας  Αντωνοπούλου. Με μια δήλωσή τους να διευκολύνουν την κυβέρνηση» είπε ο κ. Καμμένος και ξεκαθάρισε:

«Δεν αρκεί η παραίτηση της Αντωνοπούλου όπως μου επισήμαναν άνθρωποι στο δρόμο του Πειραιά που μου είπαν ότι μένουν μαζί και δεν είναι χωρισμένοι. Και οι δύο γνώριζαν το θέμα του επιδόματος, και οι δύο έχουν σπίτι στο Μανχάταν και να το χαίρονται».

«Είναι ευτελές το ποσό βάσει των δηλώσεών τους και δεν είναι και πολύ αριστερό αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό παραίτηση η Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου – Της τη ζήτησε ο Τσίπρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σωρεία αντιδράσεων για το επίδομα… αστέγου σε Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου

ΑΚΟΜΑ: ΠΑΣΟΚ για Αντωνοπούλου: «Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί»