Δύο χρόνια από το θάνατό του – Τρισάγιο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη έκανε η οικογένειά του

Παντελίδης

Σήμερα 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα.

Έτσι η οικογένειά του έκανε τρισάγιο στη μνήμη του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο σημείο όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή του.

Εκεί βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος που αγάπησε, μέσα από τα τραγούδια του, τον δημοφιλή τραγουδιστή. Ήταν όλοι εκεί κάποιοι αφήνοντας ένα λουλούδι, άλλοι τραγουδώντας τα κομμάτια του κι άλλοι με δάκρυα στα μάτια.

Παντελίδης02

Την ίδια ώρα ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη φαίνεται πως ανοίγει και πάλι. Μετά την προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε  την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο εκείνο βράδυ, ο φάκελος ανοίγει ξανά  καθώς ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών  Σοφοκλή Λογοθέτη, ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.

Παντελίδης03

Οι δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν πως η υπόθεση ενδέχεται να λάβει νέα τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας  χωρίς αυτό να προδικάζει την αλλαγή του αποτελέσματος, προκειμένου να έχουν εξαντληθεί όλα τα πρόσφορα αποδεικτικά μέσα και να υπάρχει στη διάθεση των Αρχών κάθε στοιχείο που μπορεί να αποκαλύψει δίχως αμφιβολία τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο χρόνια μετά – Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καπουτζίδης για «Παρά Πέντε»: «Υπήρξαν συνεργάτες που με πλήγωσαν» (video)

ΑΚΟΜΑ: Πένθος για την Χριστίνα Λαμπίρη – «Έχασε» τη μητέρα της