Είναι επίσημο! Θα βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων ο Πατούλης

Πατούλης

Την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, εξέφρασε ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο «Ραδιόφωνο 24/7».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος ίδρυσε πριν από έξι μήνες τον όμιλο «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρίσματα των κομμάτων, αλλά «η στήριξη των πολιτών».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι «όταν υπάρχουν κομματικοί σχηματισμοί που μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια, είναι αποδεκτοί και μεγάλη μας τιμή».

«Ή Αθήνα δεν είναι αυτή που μας ταιριάζει», τόνισε και πρόσθεσε ότι ή πρωτεύουσα μπορεί να γίνει ένα παγκόσμιο brand name που θα φέρει πλούτο μέσω του τουρισμού.

Ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Πατούλης ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση Novartis και να τιμωρηθούν όσοι κριθούν ένοχοι.

Υπογράμμισε ότι είναι γνωστό σε όλους ότι τα εκπαιδευτικά συνέδρια γίνονται με χρηματοδότηση φαρμακευτικών εταιριών και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογράφησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπυράκη για Novartis: «Πρόκειται για σκευωρία, υπήρχε ενημέρωση και παρέμβαση της κυβέρνησης»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis κάνει ο Αβραμόπουλος – Να αρθεί το καθεστώς προστασίας τους

ΑΚΟΜΑ: Στη Βουλή η δικογραφία Καμμένου για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία