Εκτός “Survivor” η Χαλικιά – Την “έφαγαν” Σπυροπούλου-Χατζίδου

Χαλικιά

Εκτός Survivor βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Χαλικιά. Η “διαδρομή” της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της, καθώς ήταν η παίκτρια που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ελένη Χατζίδου σώθηκε για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία των τηλεθεατών, οι οποίοι κράτησαν επίσης στο παιχνίδι και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Αφού έτσι αποφάσισε ο κόσμος, το σέβομαι κα θα γυρίσω στην Ελλάδα. Εντάξει, έχω στεναχωρηθεί, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ, είμαι εντάξει. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου να προχωρήσουν και να πάνε όσο καλύτερα γίνεται, να προσέχουν να μη χτυπήσουν και θα τους δω στην Ελλάδα όταν γυρίσουν.

Το σημαντικότερο που μου έδωσε το Survivor είναι να δω κι εγώ τα όριά μου κάτω από αυτές τις συνθήκες. Να αγωνιστώ σε ένα άλλο “γήπεδο”, σε κάτι τελείως διαφορετικό από το μπάσκετ. Και γενικά να δω τις αντοχές μου, την πείνα, γιατί δεν το έχω ξαναζήσει να μην έχω να φάω και τη συμβίωση φυσικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Με έκανε πιο δυνατή και ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα», είπε η Κατερίνα Χαλικιά.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το  – Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για το σκάνδαλο Νovartis (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τανιμανίδης-Μπόμπα: 1η Σεπτεμβρίου ο γάμος τους στη Σίφνο με κουμπάρα τη Βερνίκου!

ΑΚΟΜΑ: Τι αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το «κόψιμο» του «Εδώ» (video)