Εξοργισμένος ο Γεωργιάδης: “Υποπτεύομαι ότι η μία μάρτυρας έχει πάρει χρήματα για να λέει αυτά που λέει”

Γεωργιάδης

Εξοργισμένος εμφανίστηκε στο “Καλημέρα Ελλάδα” ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως όσα λέγονται ως τώρα είναι λόγια του «αέρα». Μάλιστα, δήλωσε πως «υποπτεύεται» ότι η μία από αυτούς, η «Αικατερίνη Κελέση», «έχει πάρει χρήματα για να λέει αυτά που λέει».

“Κάνω την εκπομπή μου 20 χρόνια και η εισαγγελέας δέχθηκε μαρτυρία που λέει ότι έκανα ξέπλυμα μέσω των εκπομπών μου”, κατήγγειλε ο κύριος Γεωργιάδης, διερωτώμενος αν θα μπορέσει να μάθει ποτέ το πραγματικό όνομα του μάρτυρα, ώστε να προσφύγει στα δικαστήρια και να αποκαταστήσει την τιμή του, που θίγεται από όλη αυτή την υπόθεση.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επίμαχη κατάθεση ενός από τους μάρτυρες, ο οποίος είπε στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη: «Θέλω επίσης να σας καταθέσω ότι όπως είναι ευρέως γνωστό ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιούσε ως μέθοδο ξεπλύματος των χρημάτων που λάμβανε ως δώρα από την Novartis, εκδοτικές του δραστηριότητες, καθώς και υπηρεσίες προβολής μέσω τηλεπωλήσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων σχετικά με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ανάλυση της αρχαιοελληνικής γραμματείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στο σκάνδαλο «Novartis»: Ο Γεωργιάδης «εμπλέκει» τον Κουρουμπλή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Είναι επικίνδυνος για την δημοκρατική νομιμότητα»

ΑΚΟΜΑ: Αντίγραφα της δικογραφίας της Novartis θα δοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους