Επίθεση Λοβέρδου σε Τσίπρα: Ενορχηστρωτής άθλιας πλεκτάνης ο πρωθυπουργός

«Προειδοποιώ τον πρωθυπουργό και του υπενθυμίζω ότι τη φωνή μου, τη φωνή που στάθηκε απέναντί του σε όλα τα θέματα αυτή την τριετία, έντιμα αλλά σκληρά, τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να την φιμώσει» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης και πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το διάστημα 09.2010-05.2012, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε «Όχι μόνο δεν γνώριζα, όπως ισχυρίζονται, τον Φρουζή αλλά και κανένα άνθρωπο της Novartis. Άθλια ψέμματα. Αυτοί για τους οποίους λένε ότι υπήρξαν συνεργάτες μου όπως ο κ. Μανιαδάκης δεν υπήρξαν ποτέ. Το φάρμακο για το οποίο συζητάνε το ενέκρινε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο ΕΟΦ, άθλιοι συκοφάντες. Άθλια ψέμματα από αδίστακτους κουκουλοφόρους. Τα συνθλίβω όλα στις μηνύσεις μου».

«Για να προστατευθεί ένας μάρτυρας πρέπει να κινδυνεύει. Από ποιους κινδύνευαν ή κινδυνεύουν;» ρώτησε ρητορικά ο Α. Λοβέρδος, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Παραβιάστηκαν συλλήβδην Σύνταγμα και νόμοι. Η κουκούλα μπορεί να βγει. Εχετε το πολιτικό θάρρος να δώσετε ως Ολομέλεια τέτοια κατεύθυνση; Εδώ θα είμαστε για να δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας» σημείωσε ο πρώην υπουργός Υγείας και συνέχισε «Σε μένα τα λέτε αυτά που πολέμησα όσο κανένας τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας; Επί υπουργίας μου δημιουργήθηκε ο ΕΟΠΥΥ που έλεγχε το προϊόν της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Επί υπουργίας μου καθιερώθηκε το σύστημα των κλειστών προϋπολογισμών».

«Ο πόλεμος εναντίον μου ήταν πάντα λυσσαλέος. Ποτέ μου όμως δεν τους φοβήθηκα. Οπως δεν φοβάμαι και τώρα τη συμμορία. Η πιο λυσσαλέα επίθεση εναντίον μου έγινε για τον ΕΟΠΥΥ. Από την πρώτη στιγμή που κάναμε αγώνα για τον ΕΟΠΥΥ, για τα γενόσημα σας είχα απέναντι. Οι αρχηγοί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπάθησαν να είναι εκείνοι που θα διαμορφώσουν τις συνθήκες στους χώρους της κεντροαριστεράς και του κέντρου. Να είστε σίγουροι ότι και αυτό το έσχατο μέσο πολιτικής εξόντωσης στο οποίο καταφύγατε δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση μου με τους πολίτες.» τόνισε ο κ. Λοβερδος.

«Η πορεία σας είναι πορεία από ήττα σε ήττα. To ίδιο θα συμβεί και στην στην υπόθεση της Novartis. Εδώ, θα πληρώσουν το τίμημα. Καταθέτω μήνυση κατά των τριών κουκουλοφόρων και κατά παντός ηθικού αυτουργού. Θα ζητήσω να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης. Αυτή η υπόθεση δεν είναι απλή πληγή είναι Κυλώνειον Άγος για την πατρίδα μας» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Π. Πολάκης: Θα φτάσουμε μέχρι τέλους το σκάνδαλο Novartis

Έκρηξη Γεωργιάδη στη Βουλή: Θέλω να πάω στο δικαστήριο να δικαστώ

Κουρουμπλής: Το σκάνδαλο της Novartis είναι μεγάλο και έχει και μεγάλη έκταση