Η εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη: «Στεναχωρήθηκα. Εκείνη τη στιγμή θες τον άνθρωπό σου» (Βίντεο)

Η Σία Κοσιώνη σε μία σπάνια συνέντευξη μίλησε για τον γιο της, εάν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδί, τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά μίλησε και για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, που λείπει τις περισσότερες μέρες μιας και η έδρα του είναι η Λαμία.

Μεταξύ άλλων είπε δημοσιογράφος: «Η βάπτιση θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά ακόμα δεν έχουμε προλάβει να οργανωθούμε και να αποφασίσουμε. Το όνομα θα είναι Δημοσθένης, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ούτε που θα γίνει η βάπτιση, ούτε πότε θα γίνει. Θα γίνει κάπου Ιούνιο με Σεπτέμβριο. Το Δημοσθένης προέρχεται από έναν πολύ καλό φίλο του πατέρα του Κώστα, του Παύλου Μπακογιάννη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Κώστα και που υποστήριξε πολύ όλη την οικογένεια μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του. Δεν υπάρχει πια αυτός ο άνθρωπος, δεν ζει ούτε αυτός και ως ένα ελάχιστον είδος ευγνωμοσύνης, πήραμε αυτή την απόφαση.»

Και είπε για τον σύζυγό της: «Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά, πολύ ήρεμα. Τις μέρες βεβαίως και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι κάτι σπάνιο. Ο Κώστας δεν ζει εδώ, η έδρα του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, καταπίνει χιλιόμετρα, έχει ένα εξοντωτικό πρόγραμμα, πολλά σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει, άρα δεν είναι κάτι δεδομένο ότι το σαββατοκύριακο είναι κάτι δικό μας. Δεν με αγχώνει που δεν είναι εδώ γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Επίσης, αν κάτι συμβεί έχω και τους γονείς μου, έχω τον αδελφό μου που είναι κοντά και μπορούν να με βοηθήσουν. Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Που τελικά όταν γέννησα ξαφνικά και χωρίς να το περιμένουμε, πράγματι έλειπε ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή όπως ξέρεις έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Στεναχωρήθηκα, γιατί αυτή τη στιγμή είσαι και πολύ ευάλωτη και θες τον άνθρωπο σου. Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει, αλλά παρόλα αυτά επειδή ήταν και πολύ μακριά, ήταν στη Γερμανία, όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μια ώρα αφότου είχε γεννηθεί το μωρό.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου για 2ο παιδί. Για την ώρα προσπαθώ να χάσω τα κιλά αυτής της εγκυμοσύνης.»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να της ζήσει! Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Σία Κοσιώνη

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη – Τι ανέβασε η… χαζομαμά! (pic)

Σία Κοσιώνη: «Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασική μάνα μπορώ, αλλά…» (video)