Καπερνάρος στις Παρεμβάσεις: Ηχηρό μήνυμα Τουρκίας προς όλους – “Τα Ίμια είναι δικά μας…”

“Καταιγιστικός” ο Βασίλης Καπερνάρος στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του κόμματος Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός (ΡΙΖ.Ε.Σ.) ανέφερε ότι η Τουρκία διακήρυξε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα Ίμια είναι “κόκκινα”. “Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών βγήκε επίσημα και είπε ότι τα Ίμια είναι δικά μας, τέρμα το γκρίζο”, ανάφερε συγκεκριμένα ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε “ακούσατε στην αποκλιμάκωση να συνοδεύετε, ότι παίρνουμε τον λόγο μας πίσω; Αυτό ήθελαν να κάνουν. Βγήκαν δημοσίως και με νταηλίκι, σε μια χώρα που είναι πλαδαρή και που φταίμε όλοι σε αυτό, φτάσαμε σε σημείο να μην μπορούμε να μιλήσουμε, να είμαστε η χλεύη. Οι Τούρκοι ήρθαν, έβαψαν τα Ίμια κόκκινα και φεύγουν. Είπαν επισήμως προς κάθε κατεύθυνση με ηχηρή, νταηλίδικη θέση ότι τα Ίμια είναι δικά μας”.

Συνεχίζοντας ο κ. Καπερνάρος ανέφερε ως παράδειγμα το Ισραήλ, “ότι ισχυρό κράτος και δεν είναι καλό παιδί όπως εμείς, θα τα είχε βουλιάξει τα τουρκικά πλοία. Δεν είναι σαν εμάς που κάνουμε αποκλιμάκωση στα δικά μας χωρικά ύδατα και έρχεται ο πρόεδρος της Τουρκίας και μας κοροϊδεύει”.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο κ. Καπερνάρος στο παρακάτω βίντεο. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 33:35ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανάλυση: Πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Τουρκία;

Τα «έψαλλε» ο Τσίπρας στον Γιλντιρίμ για τα Ίμια: Τι ειπώθηκε

Με κομμένη την ανάσα: Σε θέση μάχης ελληνικά και τουρκικά πλοία στα Ίμια

Προς αποκλιμάκωση η ένταση στα Ίμια – Καταλυτική η επέμβαση των Αμερικανών