Οργισμένη η ΝΔ με τα tweets Βαξεβάνη – Σήμερα η εκδίκαση της μήνυσης Στουρνάρα

Οργισμένες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία τα tweets του Κώστα Βαξεβάνη που στοχοποιούν τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν από καιρό τονίσει ότι μέσω της εφημερίδας του υλοποιεί τον πόλεμο λάσπης που σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτή τη φορά, όπως σημειώνουν στελέχη του κόμματος, ξεπέρασε όλα τα όρια.

Πλέον όσοι αισθάνονται ότι θίγονται από τα γραφόμενα του Κώστα Βαξεβάνη είναι αποφασισμένοι να αμύνονται με όλα τα νόμιμα μέσα, προσφεύγοντας άμεσα στην Δικαιοσύνη, καθώς σημειώνουν ότι οι επιθέσεις γίνονται διαρκώς όλο και πιο χυδαίες.

Συνεργάτες Σαμαρά μιλούν για «ντοκουμέντο αθλιότητας»
Ο Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο κατέθεσε χθες μήνυση, αλλά ζήτησε και να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού χαρακτήριζαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση «ντοκουμέντο αθλιότητας» και πρόσθεταν πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες θα έχει εκ νέου ο Κώστας Βαξεβάνης και με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος σε ανάρτηση του στο facebook, σημειώνει: «Εν είδει «χιούμορ» λοιπόν ο Βαξεβάνης υπενόησε ότι ο Σαμαράς οργανώνει και δολοφονίες…
Κανονικά θα λέγαμε Τί ζούμε; Αλλά με τον Τσίπρα (διότι ο Βαξεβάνης δεν είναι παρά ένα μίσθαρνο όργανο του) δεν υπάρχει πλέον κανένα απολύτως όριο.
Η συνέχεια λοιπόν στα Δικαστήρια για τον Κώστα Βαξεβάνη και πλησιάζει και η επόμενη δική μου Αγωγή».

Η αντίδραση της Πειραιώς
Άμεση ήταν η αντίδραση, μέσω πηγών, και από την Πειραιώς.  «Το γνωστό φερέφωνο της κυβέρνησης ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Καλούμε τους ενοίκους του Μαξίμου να τον μαζέψουν γιατί τους εκθέτει πια απροκάλυπτα» ήταν το σχόλιο που έκαναν, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι απαξιούν να αναφέρουν ακόμα και το όνομα του Κώστα Βαξεβάνη, δείχνοντας την αποστροφή που υπάρχει στην ηγεσία του κόμματος για τις μεθόδους και το ρόλο του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.

Σήμερα η εκδίκαση στο εφετείο της μήνυσης Στουρνάρα κατά τον Βαξεβάνη
Ενδιαφέρον πάντως έχει, πως σήμερα συνεχίζεται η εκδίκαση στο εφετείο της μήνυσης, που είχε καταθέσει στον Κώστα Βαξεβάνη, για συκοφαντική δυσφήμιση, ο Γιάννης Στουρνάρας. Σε πρώτο βαθμό ο δημοσιογράφος είχε καταδικαστεί σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή. Αν παρουσιαστεί στο δικαστήριο η αστυνομία θα πρέπει να προχωρήσει στην σύλληψη, ύστερα από την μήνυση του Αντώνη Σαμαρά, καθώς δεν θα έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει οργανώσει και σχετικό γκάλοπ στο twitter για το αν θα παραστεί ο Κώστας Βαξεβάνης στο Εφετείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγρίεψε ο Βίτσας και προειδοποιεί τον Ερντογάν: «Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση: «Πατώνει» στη Βόρειο Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ – Σαφές προβάδισμα η ΝΔ – Ενισχύεται η Χρυσή Αυγή

ΑΚΟΜΑ: Κικίλιας: «Σταλινική» η στρατηγική του Μαξίμου για τη Novartis