Ο Τρύφων Αλεξιάδης στις Παρεμβάσεις για την αποπομπή της κ. Αντωνοπούλου (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου και μίλησε για το θέμα του επιδόματος που λάμβανε η πρώην πλέον αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης ανέφερε ότι πολύ σωστά ο πρωθυπουργός είπε για κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου και πολύ σωστά ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για λάθος χρήση του νόμου.

Τόνισε επίσης ότι “δυστυχώς όλη η καλή δουλειά που έκανε η κ. Αντωνοπούλου για τα ζητήματα της αρμοδιότητα της θα κρυφτεί πίσω από μια λάθος χρήση μια συγκεκριμένης διάταξης.”

“Η συγκεκριμένη διάταξη έδωσε την δυνατότητα στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς να έχουν ένα λάθος “δώρο”, αυτό που ελάμβαναν και οι υπουργοί (1000 ευρώ χωρίς παραστατικά), αυτό επεκτάθηκε δηλαδή και στους εξωκοινωβουλευτικούς υπουργούς”, εξήγησε ο κ. Αλεξιάδης. “Αυτό το προνόμιο είναι λάθος” επέμεινε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι τώρα βγαίνουν οι υπουργοί της αντιπολίτευσης και κατηγορούν την κ. Αντωνοπούλου και τους κατηγόρησε για υποκρισία.

Προέτρεψε δε τη Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα καταγγείλουν αυτά τα επιδόματα, όπως επίσης και το νόμο περί ευθύνης των βουλευτών.

Κλείνοντας είπε ότι “εμείς ως κυβέρνηση ευαισθητοποιηθήκαμε αμέσως και κάναμε αποδεκτή την παραίτηση της κ. Αντωνοπούλου”.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης στην εκπομπή της Δευτέρας 26/2. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 15: 10ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σωρεία αντιδράσεων για το επίδομα… αστέγου σε Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου

Τέλος η Αντωνοπούλου: Δεκτή έγινε από τον Τσίπρα η παραίτηση της

ΠΑΣΟΚ για Αντωνοπούλου: «Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί»