Στην Ευελπίδων σήμερα ο Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Στέλιος Διονυσίου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα πάει σήμερα το πρωί ο Στέλιος Διονυσίου, προκειμένου να δικαστεί για το σοβαρό επεισόδιο που είχε πριν από λίγες ημέρες με αστυνομικό. 

Εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Η δίκη του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου είχε αναβληθεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλε στο ακροατήριο η υπεράσπισή του, την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν, καθώς ο τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του στο χέρι έναν τροχονόμο.

Πάντως ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία. Υποστήριξε ότι τον είχε πιάσει δυσφορία και αισθανόταν ότι έπρεπε να πάει αμέσως στην κλινική.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντουβαλος δήλωσε πως αν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».

Το χρονικό του επεισοδίου
Η ώρα ήταν 16.40 και ενώ η Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για τις επισκέψεις τόσο του Ισραηλινού προέδρου, όσο και του Μάθιου Νίμιτς, ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του.

Ο Στέλιος Διονυσίου παραβίασε την κορδέλα καθώς δεν αισθανόταν καλά λόγω δύσπνοιας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο. Στο σημείο αυτό, παραβίασε την απαγορευτική κορδέλα και ήρθε σε διαπληκτισμό με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με αυτούς, δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους και τραυμάτισε έναν τροχονόμο στο χέρι χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο του ελαφρά στο χέρι.

Τότε ο τραγουδιστής χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου έναν από τους αστυνομικούς.

Μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του τροχονόμου, ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «καυτό» μοντέλο που ζήτησε δημόσια ραντεβού από τον Ρονάλντο (Εικόνες)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ με το Mega – Προσφυγή στο ΣτΕ για να μην πέσει μαύρο

ΑΚΟΜΑ: Απίστευτος Μητσικώστας «κάνει» την Ακριβοπούλου της ΕΡΤ (Βίντεο)